Τάσος Ξιαρχό: Αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τη «Φάρμα» (vid)

Πρόσφατα ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα, κάτι που αναμφίβολα προκάλεσε έκπληξη σε όλους.

Σήμερα το μεσημέρι, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προσπάθησαν να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ωστόσο δεν αποκάλυψε πολλά. Όμως, αυτά που είπε δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για το τι συνέβη στη Φάρμα.

«Δεν αποχώρησα, έπρεπε να φύγω. Δύο μέρες ήθελα να φύγω οικειοθελώς γιατί είχαν γίνει κάποια θέματα τα οποία ήταν αρκετά και στο τέλος έφυγα για έναν άλλον λόγο. Καλά που έφυγα γιατί δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα.

Νομίζω ότι δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που με είχαν ενημερώσει από την παραγωγή δεν θα γίνει, έγινε και δεν μου άρεσε καθόλου», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επέμειναν στις ερωτήσεις τους, ώστε να εξακριβώσουν τι πραγματικά έχει γίνει. Ο Τάσος Ξιαρχό αρκέστηκε να πει τα εξής: «Δεν μπορώ να σας πω πολλά, δυστυχώς, γιατί υπάρχει η ρήτρα στη μέση. Θα σας πω μόνο ότι επτά ώρες ήμουν εκτός Φάρμας και συζητούσα. Ξαναμπήκα μέσα για να δω τι θα κάνω και το επόμενο βράδυ έφυγα. Μάλλον αυτό που ζήτησα δεν μπορούσε να γίνει».