Στο Ιπποκράτειο ο Τάσος Ξιαρχό

Το κορίτσι που σχολιάστηκε από τον Τάσο Ξιαρχό για τις ενδυματολογικές της επιλογές, δηλώνει σοκαρισμένη από τις εξελίξεις.

Η κοπέλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, υποστηρίζοντας ότι δεν περίμενε με τίποτα το θέμα να πάρει τέτοια έκταση, τονίζοντας πως νιώθει άσχημα για την έκβαση της υπόθεσης.

“Επειδή όλο αυτό μου φέρνει στρες και δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω, να συγκροτηθώ κι εγώ. Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει το θέμα εκεί”, ανέφερε η νεαρή.

Ενώ συνέχισε: “Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο. Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό. Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη”.