Έξω από το σπίτι του ριάλιτι «Big Brother» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ σήμερα οι παίκτες του ριάλιτι διεκδικούν το βέτο, ενώ δεν αποχώρησαν Σοφία Δανέζη και Δημήτρης Κεχαγιάς όπως ισχυρίζονται οι φήμες που κυκλοφόρησαν.

Σήμερα ξεκινά η διαδικασία του βέτο, ενώ οριστικό τέλος μπαίνει στην 24ωρη μετάδοση του ριάλιτι μέσω live-streaming. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η live μετάδοση έχει ήδη σταματήσει και δεν θα ξαναξεκινήσει – κάτι που συμβαίνει για οικονομικούς λόγους, αλλά και γιατί γίνονταν ανεπιθύμητες διαρροές για όσα συμβαίνουν στο σπίτι του ριάλιτι, κάτι που θέλει να αποφύγει η παραγωγή του Big Brother.

Η προσωρινή αρχηγός του σπιτιού Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς όχι μόνο δεν έχουν αποχωρήσει, αλλά στο σημερινό επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό θα δει περισσότερες περιπτύξεις και αγκαλιές μεταξύ τους.

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε και η Αφροδίτη, φίλη της Σοφίας και του Κεχαγιά που απάντησε σε ερωτήσεις για το ζευγάρι. Η Αφροδίτη αποκάλυψε ότι πιθανώς υπάρχουν και άλλα ροζ βίντεο από παίκτες του παιχνιδιού και όχι μόνο από τη Χριστίνα. Ξεκαθάρισε: «Όταν ανεβάζουν προσωπικά σου βίντεο πρέπει να διώκεται ποινικά. Το 2020 τέτοια πράγματα πρέπει να απαγορεύονται».