Δικαστήριο της κομητείας  Γκάλβεστον στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, καταδίκασε μια γυναίκα και τον εραστή της σε 20 χρόνια φυλάκισης επειδή πέταξαν το πτώμα της κόρης της σε μια λίμνη του Χιούστον.

Σύμφωνα με τις Αρχές της κομητείας, η 23χρονη Tιόντρα Κρίστον, κουβαλούσε συνεχώς μαζί της μια κούκλα και παρίστανε πως ήταν η ενός έτους κόρη της.

Στα μέσα του 2018, η Κρίστον ταξίδεψε με το μωρό της από την πόλη Κόλετζ Στέσιον στο Χιούστον για να επισκεφτεί τον εραστή της, Κένι Χιούετ στο ξενοδοχείο που εκείνος διέμενε. Όταν εκείνη επέστρεψε στην πόλη της, φίλοι και γνωστοί την έβλεπαν να κρατάει συνέχεια το μωρό της, όμως δεν είχαν καταλάβει πως αυτό που κρατούσε, ήταν μια κούκλα.

Στις 28 Οκτωβρίου 2018, η Κρίστον τηλεφώνησε στην αστυνομία, ισχυριζόμενη ότι η κόρη της εξαφανίστηκε στο Πάρκο Γκάμπαρντ.  Ακολούθησε μια μαζική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για το παιδί με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων.

Η αναζήτηση για την κόρη της Κρίστον μετατράπηκε σε εγκληματική έρευνα όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την κούκλα που φορούσε ρούχα όμοια με εκείνα που ισχυρίζονταν η Κρίστον ότι φορούσε η κόρη της, την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί αργότερα έμαθαν ότι η Κρίστον αγόρασε και κουβαλούσε μαζί της την κούκλα από τότε που επέστρεψε από το Χιούστον, προσποιούμενη ότι ήταν το μωρό της.

Η ίδια ομολόγησε τελικά ότι το παιδί της είχε πεθάνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Χιούστον αφού πρώτα υπέστη κακοποίηση τόσο από τον εραστή της, όσο και από εκείνη. 

Αργότερα οι δυο τους οδήγησαν μέχρι την λίμνη Μόζες όπου εκεί πέταξαν το άψυχο κορμί του μωρού της. Δύτες της αστυνομίας εντόπισαν τα λείψανα του στις αρχές του 2019.

Η δίκη των Κρίστον και Χιούετ, διήρκησε μόνο 20 λεπτά, αφού και οι δυο τους παραδέχτηκαν την ενοχή τους και έτσι καταδικάστηκαν έκαστος σε 20 χρόνια φυλάκισης. Σύμφωνα με τους νόμους του Τέξας, θα έχουν δικαίωμα να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης, μόνο όταν συμπληρώσουν το 75% της ποινής τους.