Θ. Πετρέλης: Η Δ. Βανδή θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική ως κριτής στο J2US

Την ενόχλησή του για την κριτική που έκανε η Δέσποινα Βανδή στη Μαρίνα Πατούλη δεν έκρυψε ο Θάνος Πετρέλης.

Οικειοθελώς αποχώρησε στο χθεσινό live του J2US η Μαρίνα Πατούλη, αφήνοντας «αιχμές» για την κριτική της Δέσποινας Βανδή.

Σήμερα, Κυριακή, ο παρτενέρ της Μαρίνας Πατούλη, Θάνος Πετρέλης, μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend» και αναφέρθηκε στα αυστηρά σχόλια που έκανε η Δέσποινα Βανδή, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Η Μαρίνα μου είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν θα πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί» υποστήριξε αρχικά.

Ενώ πρόσθεσε: «Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε, γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δεν με στενοχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή».