Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ακύρωσε την αποψινή εκδήλωση στα Σεπόλια

Στο ζήτημα του Θοδωρή Ιακωβίδη αναφέρθηκαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα με το τρόπαιο του NBA.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο συγγνώμη στον Θοδωρή, όχι από εμάς, αλλά από όλους. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Θοδωρή και τον επόμενο Θοδωρή να τα σηκώσει μόνος του. Τόσο ως οικογένεια όσο και ως άτομα, είμαστε μαζί του.

Να πούμε ένα τεράστιο συγγνώμη στον Θοδωρή, όλοι μας. Γιατί δεν πρέπει να αφήσουμε τον Θοδωρή και τον επόμενο Θοδωρή να σηκώνει αυτά τα βάρη μόνος του».

O Γιάννης τόνισε σχετικά: «Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι αθλητής, δεν το πολυσυζητούν οι αθλητές γιατί αν το κάνουν θα λένε “παίρνεις τόσα εκατομμύρια, σκάσε και παίξε”. Είναι δύσκολο όμως. Είναι πάρα πολύ βαρύ όλο αυτό.

Εγώ χάρηκα που βγήκε κι έκλαψε, είπε πώς ένιωθε. Κι εγώ πάρα πολλές φορές, πάρα πολλά βράδια που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που μου λένε διάφορα και μου δίνουν κίνητρο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για αυτόν. Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώνει μόνος του.

Τους ανθρώπους πρέπει να τους χτίζεις, όχι να τους γκρεμίζεις. Αυτό ισχύει και για τον Καλαϊτζάκη, που έγινε ντραφτ. Πρέπει να τον περιβάλλουμε με αγάπη».