Καλεσμένος στην εκπομπή «Pop Up» βρέθηκε ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο του θεάτρου, αλλά και στα συναισθήματα που ένοωσε όταν έμαθε πως θα γίνει πατέρας.

«Ο ρόλος μου είναι περίεργος, αλλά θα πάνε όλα καλά στα “Καλύτερά μας χρόνια”. Μπήκα στο θέατρο όταν σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Σπούδασα, έκανα μεταπτυχιακό και μιλάω τρεις ξένες γλώσσες. Ήταν σοκ για τους γονείς μου που ξαφνικά έγινα ηθοποιός. Όταν ο μπαμπάς μου με είδε σε παραστάσεις κατάλαβε ότι εκεί είναι το μέλλον μου. Μετά έγινα το καμάρι του. Έπαιζα σε παραστάσεις που ζήτημα να πληρωνόμασταν 5 ευρώ το σαββατοκύριακο» δήλωσε.

Στη συνέχεια είπε για την προσωπική του ζωή «Έτυχε να αποκτήσουμε παιδί. Όταν το μάθαμε δεν υπήρχε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα στο μυαλό μας. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτή τη γυναίκα και βγάλαμε αυτό το παιδί. Μέσα σε όλα τα άσχημα της καραντίνας ήταν ευλογία που είχα χρόνο να γνωρίσω πραγματικά την κόρη μου. Αν αντέχει η γυναίκα μου και αντέχουμε και οικονομικά, θέλω πολλά παιδιά ακόμα».