Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα σπίτι που μοιραζόταν με τον σύζυγό της και οι Αρχές στη Βρετανία πιστεύουν ότι ο θάνατός της πιθανόν να έχει συμβεί αρκετά χρόνια πριν. Οι γείτονες λένε πως δεν ήξεραν καν ότι υπήρχε.

Το πτώμα της Κριστίνα Μάλεϊ εντοπίστηκε μέσα στην κατοικία στο Αμπερντίν. Η ηλικιωμένη δεν είχε εμφανιστεί για το ραντεβού της για τον εμβολιασμό ενάντια στον κορονοϊό και έτσι την αναζήτησαν.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο σύζυγός της ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του ήταν στο εξωτερικό όταν ρωτήθηκε πού βρισκόταν. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν έχει ανακριθεί αναφορικά με τον θάνατό της.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον «ανεξήγητο θάνατο» και υπάρχουν αναφορές ότι η σορός της μπορεί να υπήρχε στο σπίτι για «αρκετά χρόνια» προτού βρεθεί.

Όσοι ζούσαν κοντά εξήγησαν ότι δεν γνώριζαν καν ότι ο άντρας είχε σύντροφο. Ένας γείτονας που ζει στην περιοχή εδώ και 22 χρόνια είπε: «Δεν ήξερα ότι είχε σύζυγο ή σύντροφο. Σπάνια τον βλέπεις. Είναι όλα πολύ λυπηρά».

Ένας άλλος δήλωσε στη Daily Record: «Ζω χρόνια απέναντί τους και δεν ήξερα καν ότι εκείνη ζούσε εκεί».

Η αστυνομία της Σκωτίας ανέφερε πως ο θάνατος ερευνάται ως «ανεξήγητος», προσθέτοντας ότι θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί πώς πέθανε η γυναίκα. «Αστυνομικοί κλήθηκαν στη διεύθυνση την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, μετά τον εντοπισμό της σορού μια γυναίκα μέσα στο σπίτι», δήλωσε εκπρόσωπός της και συμπλήρωσε: «Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη».