Εύβοια: Νεκρή 75χρονη έπειτα από σφοδρή σύγκρουση του Ι.Χ. της

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του νεαρού παιδιού ηλικίας 2,5 ετών χθες στο Ίλιον, όταν κλείστηκε σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού και άφησε την τελευταία του πνοή λόγω ασφυξίας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, το Χαμόγελο του Παιδιού αποκάλυψε πως υπήρχε καταγγελία για αμέλεια παιδιού από τη συγκεκριμένη οικογένεια, όμως ο πατέρας το αρνήθηκε.

Μιλώντας στο Star, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι υπάρχει αμέλεια εφόσον κοιμάμαι; Ο μικρός έπαιζε όλη την ώρα. Έμπαινε και έβγαινε στον αποθηκευτικό χώρο. Κάποια στιγμή ξύπνησε και είδε ότι ήταν μισάνοιχτο. Είχε έναν ιμάντα και πιθανότατα το τράβηξε. Εχασα το παιδί μου».

«Άκουσα τη μητέρα να σπαράζει και να ουρλιάζει»

Μιλώντας στο δελτίο, μια γειτόνισσα της οικογένειας αποκάλυψε πως άκουσε τη μητέρα του παιδιού να σπαράζει και να ουρλιάζει, με τον πατέρα να προσπαθεί να την καθησυχάσει.

«Άκουσα τη μητέρα να σπαράζει και να ουρλιάζει. Κατάλαβα ότι ήταν κάτι άσχημο. Την άκουσα να λέει: “Το παιδί, να προλάβουμε το παιδί”. Μετά άκουσα αυτόν να λέει με ψύχραιμη, αλλά σπασμένη φωνή: “Ηρέμησε, μ’ ακούς; Ηρέμησε”» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού θα διαπιστώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Σε βάρος της μητέρας του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.