Η ηθοποιός Έμα Κόριν αναμφίβολα έχει μάθει πολλά για τη ζωή της Νταϊάνα καθώς την υποδύεται στη σειρά του Netflix, The Crown.

Ωστόσο, η ίδια δηλώνει σοκαρισμένη που η αληθινή πριγκίπισσα είχε τραγουδήσει το «All I Ask Of You» από το Φάντασμα της Όπερας για «τα μάτια» του Καρόλου.

Στη σειρά, η Νταϊάνα λέει στον Κάρολο ότι του έχει μια έκπληξη για τα γενέθλιά του, δηλαδή μια βιντεοταινία που δείχνει την ίδια στη σκηνή να εκτελεί ένα μέρος του γνωστού μιούζικαλ.

«Είναι ακριβώς ό,τι συνέβη, προσέλαβε τον θίασο του West End και βρήκε συνεργείο για να κάνει τη λήψη για τον Κάρολο», δήλωσε η Κόριν στο Varity Fair. «Είναι τρελό».

Ο επίσημος λογαριασμός του Phantom of the Opera στο Twitter, επίσης επιβεβαίωσε τη σκηνή, αναρτώντας το εξής:

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε μια από τις συχνές επισκέψεις της στο Phantom. Το All I Ask Of You ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια και αποτέλεσε το θέμα σε ένα ιδιωτικό βίντεο που γύρισε στη σκηνή του Phantom. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είδαμε αυτή τη σκηνή στο The Crown του Netflix με την υπέροχη Έμα Κόριν».

Η επικεφαλής της έρευνας για τη σειρά Annie Sulzberger επίσης επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της σκηνής λέγοντας στην Telegraph, «Δεν το επινοήσαμε. Υπήρξαν τόσες αναφορές στα μέσα της εποχής για το γεγονός, που νιώσαμε πολύ άνετα να το συμπεριλάβουμε. Η ιστορία προϋπήρχε του σεναρίου».

Το μόνο ίσως θολό σημείο αφορά στο αν η Νταϊάνα όντως τραγούδησε ή απλώς χόρεψε κάνοντας κάνοντας πως τραγουδάει.