Το βιβλίο «ΤΗΕ Dr. DELLIS DIET – ΔΙΑΙΤΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ»    του Παθολόγου- Διατροφολόγου Δρα. Δημητρίου Δελλή , κυκλοφορεί από τις εκδ. Λιβάνη στην τιμή των 14,90 ευρώ.

Με την Dr. Dellis Diet 

• Η  απώλεια βάρους είναι ταχύτερη 

• Η πείνα είναι μικρότερη

• Η ινσουλίνη μειώνεται δραστικά, οπότε η δίαιτα αυτή αποτελεί άριστη επιλογή και για διαβητικούς παχύσαρκους ασθενείς

• Οι ασθενείς δηλώνουν ότι θέλουν να τη συνεχίσουν, διότι είναι εύκολη και χάνουν βάρος χωρίς στέ­ρηση 

• Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ για την υγεία 

. Βελτιώνει όλους τους δείκτες υγείας.

. Δεν προξενεί δυσθυμία, ούτε απαιτεί να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας ζωή.

.  Εκπαιδεύει σε έναν νέο τρόπο διατροφής που μειώνει την πιθανότητα να ξαναπάρει κανείς τα κιλά που έχασε.

.  Είναι η μοναδική κετογονική δίαιτα που είναι ασφαλής για την υγεία και βελτιώνει τους δείκτες των λιπιδίων και του σακχάρου στον οργανισμό σας.

«Μετά από 30 χρόνια κλινικής εμπειρίας και έρευνας, έχοντας παρακολουθήσει πάνω από 15.000 ασθενείς, μπόρεσα να εντρυφήσω σε βάθος στην επιστήμη και την ψυχολογία της διατροφής. Είναι μια πρωτοποριακή δίαιτα με την οποία επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη απώλεια βάρους χωρίς πείνα. Είναι η μοναδική δίαιτα ταχείας απώλειας βάρους που έχει αποδείξει όσα υπόσχεται με μελέτη, που ανακοινώθηκε στο 54o Πανευρωπαϊκό Διαβητολογικό Συνέδριο (Βερολίνο 2018) και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nutrition» . Δρ. Δελλής.

* Ο Δημήτρης Δελλής, Ειδικός Παθολόγος – Διατροφολόγος, ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με εξειδίκευση στην Παθολογία, στη Διατροφή και στον Διαβήτη τύπου 2 από το 1990.Πρόεδρος της Εταιρείας Genome Analysis, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της Μοριακής Διατροφής, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά αναλύσεων DNA, που στοχεύουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση διαταραχών βάρους. Επιπλέον, παρέχονται γενετικές αναλύσεις που σχετίζονται με την πρόγνωση νοσημάτων υγείας, την αθλητική απόδοση και το lifestyle. Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και μέλος της επιτροπής σίτισης και διατροφής των Κολλεγίων Αθηνών – Ψυχικού. Έχει οργανώσει, σε συνεργασία με δήμους της Αττικής, δεκαπέντε εκπαιδευτικές ημερίδες για την παχυσαρκία και τη διατροφή για την ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού και ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πρόληψης Διατροφής και Υγείας τριάντα ημερίδες σε δήμους και σχολεία σε όλη την Ελλάδα με θέμα την πρόληψη και την εκπαίδευση των παιδιών στη σωστή διατροφή και την άσκηση.