Σπουδαίες παραστάσεις ταλαντούχων ηθοποιών και συναυλίες δημοφιλών τραγουδιστών φιλοξενεί και φέτος το καλοκαίρι το Θέατρο Βράχων.

Με σύνθημα του Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων 2020», «με δύναμη υπό σκιάν» θεατρικές παραστάσεις και μουσική αναμένεται να μαγέψουν το κοινό από τις 15 Ιουλίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Με όρους υγειονομικής ασφάλειας αλλά και αισθητικής πληρότητας το φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνει παραστάσεις όπως «Περιμένοντας τον Γκοντό», «Βάκχες», «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» του Σάιμον Στίβενς, «Οιδίπους», «Καλιφόρνια Ντρίμιν», «Μυρτιές και πικροδάφνες» του Δημήτρη Κεχαΐδη, «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει», «Μήδεια του Μποστ», «Πέρσες» από το Εθνικό κ.ά.

Παράλληλα μια σειρά από συναυλίες τα βράδια του Ιουλίου και του Αυγούστου με Γλυκερία, Ηρώ Σαΐα, Παυλίνα Βουλγαράκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μανώλη Μητσιά, Γιώργο Κατσαρό, Παντελή Θαλασσινό, Ματούλα Ζαμάνη, αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, Πυξ Λαξ κ.ά. θα απολαύσουμε τις καλοκαιρινές βραδιές Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων σε ένα Φεστιβάλ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων ΕΔΩ