Θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν οι ανήλικοι που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη | metro ksilodarmos

Θεωρείται πλέον θέμα χρόνου η ταυτοποίηση και σύλληψή των δύο ατόμων που ξυλοκόπησαν βάναυσα σταθμάρχη του μετρό χθες το μεσημέρι στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας, καθώς τα πρόσωπά τους έχουν καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε ακόμη: Πρόεδρος Σταθμαρχών για ξυλοδαρμό: Έχουμε φοβηθεί

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ εστιάζονται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και ήδη υπάρχουν κάποια σημαντικά στοιχεία στη διάθεσή της.

Σοκ από τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό – «Καθημερινότητα ο κίνδυνος και η απειλή» λένε εργαζόμενοι

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια τον άτυχο σταθμάρχη, επειδή, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, τους ζήτησε να φορέσουν τη μάσκα τους και παράλληλα να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από κάθισμα.

Καταδίκασε την επίθεση ο Μ. Βαρβιτσιώτης

Μήνυμα για τον άγριο ξυλοδαρμό σταθμάρχη του μετρό από αρνητές μάσκας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη του Μετρό από αρνητές της μάσκας. Περαστικά στον άτυχο εργαζόμενο», αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Είμαστε δίπλα σε όλους εκείνους που καθημερινά κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο. Η βία δεν γίνεται ανεκτή!», προσθέτει.