Σε ένα μουσικό ταξίδι «παρέσυρε» το κοινό του MEGA η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό, ακόμα και τους καλεσμένους της.

«Μια βραδιά γεμάτη μουσική. Το MEGA μου δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσω για εσάς. Να πούμε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι και φυσικά θα έρθουν και φίλοι αγαπημένοι γιατί πόσο όμορφο είναι να έχουμε κοντά μας φίλους στις εύκολες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές», είπε η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, ανοίγοντας αυτή την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία και δίνοντας πάσα για το αγαπημένο τραγούδι «Στις δύσκολες στιγμές».

Πίτσα Παπαδοπούλου: Όταν εκτιμάς κάποιον φαίνεται

Πρώτη καλεσμένη της Νατάσας Θεοδωρίδου ήταν η Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Η Πίτσα Παπαδοπούλου θα κάνει αυτή τη βραδιά ακόμα πιο όμορφη και θα μας χαρίσει λίγη από την αξία και το μεγαλείο της. Γιατί μπορεί να αναδεικνύει την ψυχή του κάθε τραγουδιού, έτσι απλά.», ήταν το καλωσόρισμα της Νατάσας Θεοδωρίδου στην μεγάλη Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Πόσο χαίρομαι που είσαι απόψε εδώ, είναι μεγάλη τιμή, που θυμίζει πολλά από τη ζωή μου, που τα έχω συνδιάσει με τα τραγούδια σου. Είναι τόσο όμορφο που είμαι κοντά σου, που θα κάτσω δίπλα σου και απλά θα ακούσω να χαϊδεύεις τα αφτιά μου με αυτή την υπέροχη φωνή »

«Εύχομαι να περάσουμε όμορφα, να πούμε όμορφα τραγούδια. Όταν εκτιμάς κάποιον άνθρωπο φαίνεται…», απάντησε η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Σκόρπισε γέλιο ο Καναράκης

Μαζί της στο Mega ήταν και ο πιστός φίλος της Θεοδωρίδου, Παντελής Καναράκης, ο οποίος σκόρπισε πλατιά χαμόγελα σε όλους.

«Τον αγαπώ πάρα πολύ, όπως τον έχετε αγαπήσει και εσείς, για το ήθος του, για τη φωνή του, για τα υπέροχα τραγούδια που έχει γράψει» είπε η ερμηνεύτρια καλωσορίζοντας τον Πέτρο Ιακωβίδη, ενώ αναφερόμενη στην καταγωγή του, που είναι από τη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα την Καβάλα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην αγάπη της για τη βόρεια Ελλάδα και την πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη.