Θεσσαλονίκη: Άγριος καβγάς μητέρας με λυκειάρχη για τα self test

Απίστευτες σκηνές σημειώθηκεν σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου έξω από λύκειο στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Εισικότερα, μητέρα μαθητή ήθελε το παιδί της να μπει στο σχολείο χωρίς self test, ο λυκειάρχης δεν το επέτρεψε και κλήθηκε περιπολικό.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:15 το μεσημέρι έξω από λύκειο του Εύοσμου. Μητέρα ενός παιδιά διαπληκτίστηκε έντονα με το διευθυντή του σχολείου επειδή δεν άφηνε το παιδί της να παρακολουθήσει τα μαθήματα, χωρίς να κάνει απαραίτητο self test.

Με όσα έχουν έως τώρα γνωστά, η μητέρα έφτασε έξω από το λύκειο του γιου της και άρχισε να τσακώνεται με τον λυκειάρχη, που δεν άφησε το μαθητή να μπει στην αίθουσα εξαιτίας του self test.

Υπενθυμίζεται ότι τα self test δυο φορές την εβδομάδα είναι υποχρεωτικά για τους μαθητές και τους καθηγητές και έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο ότι οι μαθητές δεν θα γίνονται δεκτοί στο σχολείο χωρίς αρνητικό τεστ.

Τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν όταν η συγκεκριμένη γυναίκα, μαζί με μια ομάδα ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο, περικύκλωσαν περιπολικό της αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο για να επιληφθεί του περιστατικού και ζητούσαν από το πλήρωμα του να συλλάβει το λυκειάρχη!