Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Κάτω Μαυρίκι Αιγιαλείας

Ένας άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκης και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ. Το άψυχο σώμα του άνδρα εντόπισε πολίτης, ο οποίος προσέγγισε την άκρη του ρέματος και το ανέσυρε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα του είχε παρασυρθεί από τα νερά κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό από τα ορμητικά νερά. Νωρίτερα, είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του με 13  πυροσβέστες με 1 ομάδα αυτοδυτών της 2ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα.

«Τον εντόπισα χωρίς τις αισθήσεις του στο ρέμα Μυτιλήνης στην οδό Λαγκαδά, λίγο πριν την υπογειοποίηση του ρέματος, όταν υποχώρησαν τα νερά, πίσω από μια συστάδα δέντρων. Ήταν πολύ ορμητικά τα νερά και λογικά παρασύρθηκε» τόνισε στο GRTimes ο αντιδήμαρχος του Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδης.

Καταρρακτώδεις βροχές καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας πολλά προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμηρισμένους δρόμους. Ενώ μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία και στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης. Από το μεσημέρι η πόλη πλήττεται από έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση.

Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε τη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε πολλά προβλήματα κυρίως στα δυτικά της πόλης, στην Πολίχνη και την Σταυρούπολη.

Πηγή: Thes.gr