Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μετά από κάποια ήπιας μορφής συμπτώματα που την οδήγησαν να κάνει το τεστ ανίχνευσης.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη νέα σειρά της ΕΡΤ1 “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, δήλωσε ότι προς το παρόν έχει τα συνηθισμένα συμπτώματα, όπως πονόλαιμο, πυρετό, βήχα αλλά και το έντονο αίσθημα κόπωσης.

Ωστόσο, η ατυχία της ηθοποιού δεν δημιουργεί έντονα προβλήματα στη σειρά, καθώς τα επεισόδια είναι αρκετά μπροστά και τα γυρίσματα θα διακοπούν για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να εξετασθούν όλοι οι συντελεστές της.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε η ηθοποιός σε story στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Αγαπημένοι μου, χθες διαγνώστηκα θετική στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα κόπωση, πονοκέφαλος, πυρετός. Παρόλα αυτά προς το παρόν είναι όλα ελεγχόμενα. Προφανώς είναι ένας αρκετά μεταδοτικός και επιθετικός ιός. Μένω σπίτι και ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους νοσούντες. Καλή δύναμη και όλα θα πάνε καλά. Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας μετά από τηλεφωνήματα και μηνύματα. Καλύτερα να το μάθετε από εμένα. Άλλωστε δεν είναι ντροπή».