Η Τίνα Μιχαηλίδου τον τελευταίο καιρό βρίσκεται έντονα στην επικαιρότητα, ιδιαίτερα μετά από την επεισοδιακή της έξοδο από τον Alpha, έπειτα από την έντονη κόντρα που είχε με τον Νίκο Μάνεση αλλά και με την μεταγραφή της στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, “Κατι τρέχει με τη Μάριον”.

Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο έγινε γνωστό ότι η πρωινή εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, δεν θα προβληθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται ποιο μέλος της εκπομπής νοσεί.

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα μετά την ανάρτηση που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η ίδια η Τίνα Μιχαηλίδου, στην οποία ανακοινώνει στους διαδικτυακούς της ακολούθους ότι είναι και αυτή θετική στον κορωνοϊό.

«Καραντίνα Μέρα 8η»
«Ναι, είμαι και εγώ θετική στον COVID-19! Έχουν περάσει ήδη 8 μέρες στο σπίτι και ευτυχώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα χωρίς συμπτώματα! Σήμερα λοιπόν, που ένιωσα πιο δυνατή αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας! Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να χάνεις την όσφρηση και τη γεύση σου, είναι πρωτόγνωρο να μην κάνεις τίποτα και να νιώθεις εξάντληση, είναι πρωτόγνωρο να είσαι μόνος σου και να πρέπει να φροντίσεις μόνος σου τον εαυτό σου! Από την άλλη, είναι συγκινητικό να νιώθεις την φροντίδα και την αγάπη των δικών σου ανθρώπων από απόσταση, είναι συγκινητικό να νιώθεις την στήριξη και το ενδιαφέρον των συνεργατών σου και των φίλων σου! Αυτή η περιπέτεια μου δίδαξε πολλά! Κυρίως όμως ότι οι άνθρωποι είναι μέσα μας και όχι γύρω μας και η μοναξιά είναι μόνο στο μυαλό μας! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την @michelidakimarion και όλη την ομάδα της εκπομπής»