Ο Μανώλης Πρέκας, πολίστας στη θέση του περιφερειακού με την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και διεθνής με την εθνική ομάδα των ανδρών, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, καθώς παρουσίασε συμπτώματα πυρετού από την Πέμπτη.

Μετά τα μαζικά τεστ που διενεργήθηκαν σε όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της χώρας, ο Μανώλης Πρέκας βρέθηκε θετικός και οι δύο ομάδες μπαίνουν σε καραντίνα για την αποφυγή διασποράς του ιού και την προστασία τους.

Παράλληλα, κλείνει μέχρι νεοτέρας και το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Η ενημέρωση από την Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία:

Μετά από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) το απόγευμα, όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση. Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του.