Θλίψη στη Μαλεσίνα: 38χρονος «έφυγε» από κορωνοϊό

Τη ζωή του από τον κορωνοϊό έχασε ένας νέος άνθρωπος στη Μαλεσίνα που κατέληξε στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Ένας άνθρωπος 38 χρονών κατέληξε στην Κλινική κορωνοϊού από επιπλοκές που φαίνεται ότι του προκάλεσε η νόσος.

Σύμφωνα με το LamiaReport, πρόκειται για τον άνθρωπο που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κατορθώσει να βγει νικητής από τη ΜΕΘ. Εκεί, είχε δώσει μαζί με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μια μεγάλη μάχη για 11 ημέρες και όλα έδειχναν ότι την είχε κερδίσει.

Αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Κλινική covid προκειμένου να αναρρώσει και να αρνητικοποιηθεί από τον ιό πριν γυρίσει σπίτι του και στην αγαπημένη του οικογένεια, στην γυναίκα του και το παιδάκι του.

Ωστόσο, ξαφνικά σήμερα «κατέρρευσε» και βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη Φθιώτιδα. Ακόμη και το προσωπικό του Νοσοκομείου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη συγκεκριμένη απώλεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πρόκειται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να φανεί το ακριβές αίτιο που έκοψε τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του.