Θωμάς Κινδύνης: Κυρία μού είπε έλα μαζί μου για να σου δώσω ρόλο

«Έλεγε ότι θα με κάνει μεγάλο πρωταγωνιστή»

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν 19 χρονών μίλησε ο Θωμάς Κινδύνης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και είπε: «Όταν ήμουν 19 χρονών, μια κυρία μου είπε “έλα μαζί μου για να σου δώσω το ρόλο”, έλεγε ότι θα με κάνει μεγάλο πρωταγωνιστή».

Στη συνέχεια, είπε: «Με πήγε σπίτι της, αλλά εγώ ήμουν κακός και άγριος, σηκώθηκα κι έφυγα. Αν υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση γίνομαι θηρίο».

Ενώ πρόσθεσε: «Είμαι 47 χρόνια στο θέατρο. Σε λίγο θα κλείσω τα 70 μου χρόνια! Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε από εδώ μόλις τελείωσε τη δραματική σχολή. Έχω βιώσει ανταγωνισμό. Ένας συνάδελφος μού δημιούργησε άσχημες καταστάσεις επί σκηνής κι έγινε τεράστιο θέμα τότε, ήταν υποτιμητικός.

Ο Θωμάς Κινδύνης είπε στη συνέχεια: «Έγινα πατέρας πολύ μεγάλος, αλλά με σύζυγο νεότερη κατά 20 χρόνια. Μπήκε ένα καινούργιο σύμπαν στη ζωή μου. Η σύζυγός μου ήταν πρώην μαθήτριά μου. Τώρα είμαστε και συνεργάτες και ασχολείται με το παιδικό θέατρο. Έχω κάνει δύο επίσημους γάμους και μία συμβίωση.

Ο γάμος θέλει γερό κουπί, πιστεύω στην οικογένεια και στο γάμο, αλλά πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σου τι θέλεις. Συνεργάζομαι με τη Μαρία Παπαλάμπρου, που ήταν μαθήτριά μου και σχέση μου πριν πολλά χρόνια. Με τις πρώην συζύγους μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις, γιατί να είσαι εχθρός;».

Για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί, ο Θωμάς Κινδύνης απάντησε: «Ήταν ένας ζεστός, απλός και γλυκός άνθρωπος. Το… έτσουζε βέβαια λιγάκι».

«Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον άνθρωπο και πιστεύω ότι τα πάντα διέπονται από φυσικούς νόμους. Χρειάζεται να τους ξέρουμε για να οικοδομήσουμε μια υγιή πνευματική ζωή και να είμαστε ευτυχισμένοι», είπε κλείνοντας ο Θωμάς Κινδύνης.