Θρίλερ στην Τουρκία: Φωτογραφήθηκε με την έγκυο σύζυγό του και την έσπρωξε στον γκρεμό

Ένα φρικτό συμβάν καταγράφηκε στην Τουρκία, καθώς ο 40χρονος Hakan Aysal έβγαλε μία selfie στην άκρη ενός βράχου με την 32χρονη σύζυγό του Semra Aysal και στη συνέχεια την πέταξε στον γκρεμό!

Ο λόγος που προέβη σε αυτή την απίστευτή ενέργεια το 2018 ήταν για να πάρει τα λεφτά από την ασφάλεια ζωής.

Σύμφωνα με όσα είπε ο εισαγγελέας, ο κατηγορούμενος οδήγησε τη γυναίκα στον βράχο, με σκοπό να είναι ερημικά και να μην υπάρχουν μάρτυρες.

Τα σχέδιά του για είσπραξη των χρημάτων από την ασφάλεια ζωής χάλασαν όταν άρχισε έρευνα για τον χαμό της άτυχης 32χρονης.

Το σχέδιο του ήταν να εισπράξει τις 400.000 τουρκικές λίρες, δηλαδή 56.000 λίρες και μάλιστα προσπάθησε να τα εισπράξει αλλά η ασφαλιστική αρνήθηκε λόγω της έρευνας για τα αίτια θανάτου.

«Η οικογένειά μας είχε καταστραφεί και εκείνος δεν ήταν καθόλου στενοχωρημένος. Η αδελφή μου δεν ήθελε καθόλου τα δάνεια. Παρόλα αυτά όταν πέθανε μάθαμε ότι εκείνος είχε βγάλει τρία δάνεια στο όνομά της» είπε ο αδελφός της Semra, Naim Yolcu. Ο 40χρονος είπε στο δικαστήριο ότι είχε πάντα ασφάλεια ζωής γιατί ήταν λάτρης των extreme sports.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε: «Βγάλαμε φωτογραφία, η γυναίκα μου έβαλε το κινητό στην τσάντα της και μετά μου ζήτησε να της το δώσω. Σηκώθηκα και την άκουσα να ουρλιάζει. Όταν γύρισα να δω είχε πέσει, δεν την έσπρωξα».

Οι έρευνες για τη δολοφονία στην Τουρκία συνεχίζονται.