Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε για άλλη μια φορά η Φαίη Σκορδά, η οποία και φρόντισε να ενημερώσει του διαδικτυακούς της φίλους. Η γνωστή παρουσιάστρια είπε ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομά της για να διαφημίσουν προϊόντα αδυνατίσματος.

Η ίδια τονίζει: «Μου έστειλαν πολλά μηνύματα σχετικά με μία διαφήμιση και κάτι χάπια αδυνατίσματος…Είναι μία απάτη! Εάν έχω να σας προτείνω κάτι θα σας το προτείνω εγώ μέσα από τα social μου, αλλά επειδή πιστεύω σχετικά με το αδυνάτισμα ότι θαύματα δεν γίνονται, αντιθέτως μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα υγείας παίρνοντας σκευάσματα!

Αν υπάρχουν κάποια βοηθήματα είναι συγκεκριμένα και αφορούν ξεχωριστά τον καθένα μας… Δεν πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν θαύματα και επειδή με ρωτάτε πολλοί για αυτή τη διαφήμιση και ότι έχω δώσει μία συνέντευξη και την έχουν παραποιήσει… είναι ένα ψεύτικο πράγμα. Το ψάχνω τώρα να δω από πού ξεκίνησε, έχουν αναμιχθεί κι άλλα πρόσωπα».

Tην Πέμπτη η Φαίη Σκορδά κοινοποίησε διάφορα στιγμιότυπα και έγραψε: «Με ρωτάτε καθημερινά… Είναι απάτη και επικίνδυνο. Δεν έχω καμία σχέση».

Απάτη εις βάρος της Φαίης Σκορδά


Απάτη εις βάρος της Φαίης Σκορδά
Απάτη εις βάρος της Φαίης Σκορδά