Τι αναφέρουν μάρτυρες για το δυστύχημα στη Βούλα | voula scaled

«Βγήκα και αντίκρισα ένα αυτοκίνητο να φλέγεται στη νησίδα της παραλιακής»

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν όσα είδαν τα μάτια τους από το σκηνικό του δυστυχήματος στη Βούλα, κατά το οποίο ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο αδελφός της βουλευτού της Νέας δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Mega, κάτοικος της περιοχής βγήκε στο μπαλκόνι του γύρω στις 8:15 και είδε καπνό. Αμέσως κατάλαβε ότι ο καπνός δεν ήταν από τζάκι και ότι κάτι άλλο είχε συμβεί.

«Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να φλέγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής και πολύ γρήγορα ήρθε η Πυροσβεστική και έγινε κατάσβεση», τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν άκουσε κάποιο μεγάλο θόρυβο.

«Εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Και όλοι απορούσαν πώς έφυγε το αυτοκίνητα γιατί είναι στην ευθεία αυτό», είπε.

«Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Ήταν στη νησίδα πάνω στο γρασίδι, τους είχαν τραβήξει», είπε για τη στιγμή που βγήκε έξω.

Στην πορεία, μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα. Μεταφέροντας τα όσα του περιέγραψε είπε ότι του ανέφερε ότι «είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Έπεσε στα δέντρα. Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως το αυτοκίνητο μετά από λίγο πήρε φωτιά».

«Από ό,τι έμαθα ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο, η απόσταση από την εταιρεία, την έκθεση είναι μόλις 3,5 χιλιόμετρα», είπε τέλος.

Πάντως, οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής δεν είχαν ακούσει τον θόρυβο και απορούν πως έγινε.