Μέχρι χθες ξέραμε ότι το αγαπημένο μας χρώμα αποκαλύπτει πολλά στοιχεία της προσωπικότητας μας και των επιθυμιών μας. Σήμερα όμως που τα πάντα έχουν έρθει πάνω κάτω, έρευνα του SKYN Condoms αποκαλύπτει ότι και το χρώμα των μαλλιών σας έχει πολλά να πει για την σεξουαλική σας συμπεριφορά. Συγκεκριμένα:

Οι γυναίκες με μαύρα μαλλιά είναι πιο πιθανό (21%) να χρησιμοποιήσουν διαδικτυακές εφαρμογές για να βρουν σεξουαλικό σύντροφο, από ότι όσες έχουν ξανθά (17%) και καστανά μαλλιά (17%).

Οι κοκκινομάλλες αρέσκονται σε σεξουαλικά παιχνίδια τυπου «50 αποχρώσεις του γκρι», σε σχέση με τις ξανθιές φίλες τους (14%), τις καστανές (12%) και τις μαυρομάλλες.

Οι μαυρομάλλες πάλι είναι επιρρεπείς στις ερωτικές συνευρέσεις της μιας βραδιάς (65%), στάση που υιοθετούν και οι ξανθιές (61%) αλλά και οι καστανές (59%), σπανιότερα ωστόσο οι κοκκινομάλλες.

Οι μαυρομάλλες σε ποσοστό 56% πιστεύουν ότι είναι καταπληκτικές στο κρεβάτι, ενώ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους έχουν και οι κοκκινομάλλες (42%). Θέματα αυτοεκτίμησης φαίνεται πως έχουν οι καστανές, αφού μόνο το 41% έχει εμπιστοσύνη στις επιδόσεις του, ενώ μόλις το 40% των ξανθιών πιστεύει ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσα όλες τις παραπάνω.

Στις ξανθιές αρέσουν οι ξεχωριστές καταστάσεις, γι’ αυτό και σε ποσοστό 80% δηλώνουν ότι προτιμούν το σεξ στη ντουζιέρα ή τη μπανιέρα, 67% στο αυτοκίνητο, 43% στην πισίνα ή στο τζακούζι, 37% σε ένα πάρτι και 27% στην παραλία.