Τι λένε τα άστρα για το 2022: Οι ευνοημένοι, οι τυχεροί και οι άτυχοι - Η Β. Μαυράκη αναλύει το Ωροσκόπιο κάθε ζωδίου | zodia 1 scaled

Η Βάσια Μαυράκη, συγγραφέας – διπλωματούχος αστρολόγος με ειδίκευση στο Human Design, αναλύει στη «Βραδυνή της Κυριακής» το Ωροσκόπιο κάθε Ζωδίου για το 2022. 

Αναδημοσίευση από τη «Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως από την Πέμπτη

Το 2021 ήταν μία χρονιά που στερηθήκαμε τη χαρά. Είθε το 2022 να είναι μία χρονιά που όταν θα την αναπολούμε, θα έχουμε πολλές χαρούμενες αναμνήσεις να ανασύρουμε! Χρόνια πολλά! Ας ελπίσουμε σε ένα χαρούμενο, «καρποφόρο» 2022!  

Τι λένε τα άστρα για το 2022: Οι ευνοημένοι, οι τυχεροί και οι άτυχοι - Η Β. Μαυράκη αναλύει το Ωροσκόπιο κάθε ζωδίου | 20 vasia%20mavraki%20zodia

Extra τυχερά ζώδια του 2022:  

ΙΧΘΥΕΣ 

ΚΡΙΟΙ 1ου δεκαημέρου 

ΠΑΡΘΕΝΟΙ 1ου και 3ου δεκαημέρου  

ΖΥΓΟΙ (πλην τελευταίου 5ημέρου) 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ (πλην τελευταίου 5ημέρου) 

Ευνοημένα ζώδια του 2022:  

ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΚΑΡΚΙΝΟΙ (πλην τελευταίου 5ημέρου) 

ΛΕΟΝΤΕΣ 1ου δεκαημέρου 

ΤΟΞΟΤΕΣ 1ου δεκαημέρου 

  

SOS το 2022 για:  

ΤΑΥΡΟΥΣ 2ου δεκαημέρου 

ΛΕΟΝΤΕΣ 2ου δεκαημέρου 

ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ 2ου δεκαημέρου  

ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ 2ου δεκαημέρου

 

ΚΡΙΟΣ 

Από τα τυχερότερα ζώδια του 2022 οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου! Επαγγελματική και οικονομική άνοδος. Ο Ιανουάριος θα θυμίσει στους γεννημένους 16 – 20 Απριλίου, το οικονομικό και ερωτικό τους παρελθόν με προκλητικό τρόπο. Η άνοιξη για τους γεννημένους 21 – 28 Μαρτίου, θα φέρει ευκαιρίες και ίσως τον έρωτα της ζωής σας, με τη γοητεία και τη δημοτικότητά σας στα ύψη. Όλοι, από 29 Οκτωβρίου μέχρι Ιανουάριο του 2023, θα διεκδικήσετε επιτυχίες και θα επιστρατεύσετε το επικοινωνιακό ταλέντο και την πειθώ σας, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.  

*Προσεκτικοί στην εύνοια που μπορεί να σας δείχνουν άτομα στα επαγγελματικά, διότι μπορεί να σας την στερήσουν εξίσου εύκολα μέχρι τέλος του χρόνου. 

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Μάρτιος, Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος του 2022. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Τα τετράγωνα του Κρόνου με τον Ουρανό θα εξακολουθήσουν να σας προβληματίζουν στις σχέσεις, στα περιουσιακά και στα επαγγελματικά.  

*Ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στις 30 Απριλίου, οι γεννημένοι 29, & 30 Απριλίου, 1, 2, 3, 4 και 5 Μαΐου. Ο Ουρανός φέρνει απρόβλεπτες ανατροπές. Η ανάγκη για επανάσταση και εξέγερση είναι έντονη, μόνο που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί άμεσα, αφού πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες που θα φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.  

*Προσεκτικοί –αν και εξακολουθούν να έχουν εύνοια– οι γεννημένοι 14, 15, 16, 17 και 18 Μαΐου, με τη δεύτερη Έκλειψη του 2022, τη Σεληνιακή στις 16 Μαΐου, που θα κλείσει κύκλους γεγονότων που ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2021. 

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Ιούνιος, Νοέμβριος. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ευνοημένοι οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου (αρχές Ιουνίου), καθώς θα θέσουν τις βάσεις για σημαντικές επιτυχίες στα προσωπικά και επαγγελματικά. Η άνοιξη και το καλοκαίρι φέρνουν ευκαιρίες που θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση και χωρίς υπερβολή. Από το τέλος Οκτωβρίου 2022 μέχρι τον Ιανουάριο 2023, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας θα σας ωθήσει δυναμικά σε γενικές… εκκαθαρίσεις προσωπικών, ερωτικών και φιλικών σχέσεων και ανάγκη για επιτυχία με κάθε κόστος. 

*Προσεκτικοί οι γεννημένοι 10, 11, 12, 13 και 14 Ιουνίου στην επιλογή συντρόφων και συνεργατών.  

**Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Απρίλιος, Ιούλιος, Οκτώβριος, Δεκέμβριος. 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Δίας σάς ευνοεί το 2022. Ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία, η θέληση για εξερεύνηση και το πάθος για τη χαρά και τον έρωτα θα ξυπνήσουν και θα ζητήσουν ικανοποίηση μέχρι την άνοιξη. Από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου, οι ευκαιρίες θα είναι άφθονες και η ανάγκη για σοβαρές αποφάσεις, επιβεβλημένη. Το συναισθηματικό σας κριτήριο θα σας οδηγήσει σοφά, αρκεί να δώσετε και μία ευκαιρία στη λογική σας να συμμετέχει. Άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας και θα φέρουν τη γλυκιά ανατροπή του έρωτα για τους μόνους και την επισημοποίηση για αυτούς που βρίσκονται ήδη σε σχέσεις σοβαρές. 

*Προσεκτικοί οι γεννημένοι 16, 17, 18, 19 και 20 Ιουλίου, από Οκτώβριο μέχρι Δεκέμβριο του 2022. 

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Αύγουστος, Νοέμβριος. 

 ΛΕΩΝ 

Απαιτητικά και πιεστικά θα ξεκινήσει το 2022, καθώς ο Κρόνος απέναντί σας θα τεστάρει τις αντοχές και ο Ουρανός θα ταρακουνήσει τις σταθερές σας. Εντάσεις, ανατροπές, καταλυτικές αλλαγές ζωής και καριέρας. Θα βάλετε τα δυνατά σας μέσα από σκληρή δουλειά και συνέπεια. Ευνοημένοι οι Λέοντες του 1ου δεκαήμερου σε συνεργασίες, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν αρχές του 2023. 

*Προσεκτικοί σε θέματα σχέσεων, υγείας και εργασίας οι γεννημένοι 30, 31 Ιουλίου, 1, 2 Αυγούστου με την πρώτη Έκλειψη του 2022.  

*Προσεκτικοί και οι γεννημένοι 14, 15, 16 και 17 Αυγούστου με την ανατρεπτική Σεληνιακή Έκλειψη της 16ης Μαΐου να σας απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.  

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Απρίλιος, Μάιος, Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος. 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Από τα τυχερότερα ζώδια. Ο Δίας μέχρι το Μάιο ευνοεί όλα τα δεκαήμερα. Επαγγελματικές ευκαιρίες και βάσεις σε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Θα μπείτε στον πειρασμό να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής και να τολμήσετε «περιπέτειες» αδιανόητες για τη μετριοπαθή σας φύση. Με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις: 14/1ου – 3/2ου, 10/5ου – 3/6ου,9/9ου – 2/10ου και 29/ 12ου/ 2022 και 18/1ου 2023, αρκετές φορές μέσα στο 2022 και μέχρι αρχές του 2023 θα αναθεωρήσετε αποφάσεις στα προσωπικά και επαγγελματικά. Αυτές οι χρονικές περίοδοι ενδέχεται να σας φέρουν και ανθρώπους από το παρελθόν και να σας βάλουν στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε το ρόλο τους στη ζωή σας. 

*Εξαιρετικά τυχεροί οι Παρθένοι 15, 16, 17 Σεπτεμβρίου. Από Μάιο μέχρι τέλος Οκτωβρίου προτεραιότητα στη διευθέτηση οικονομικών, περιουσιακών και κληρονομικών θεμάτων.  

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάιος, Ιούνιος. 

ΖΥΓΟΣ 

Ήσασταν από τους τυχερούς του 2021 και θα εξακολουθήσετε να είστε τυχεροί από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2022, ιδιαιτέρως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Θετικές αλλαγές ζωής και ενισχυμένη η ψυχολογία σας. Σταθεροποιήσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά, ανάγκη για καταξίωση, αλλά κοντά σας και άνθρωποι που θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Όποια επιλογή και αν κάνετε σε οποιονδήποτε τομέα, θα την κάνετε με διάκριση και σοβαρότητα, γι’ αυτό και θα έχει διάρκεια. Αν είστε ήδη σε σχέση τα συναισθήματα θα μπουν σε σοβαρότερο και επίσημο πλαίσιο. Από τέλος Οκτωβρίου θα επαναξιολογήσετε ανθρώπους της ζωής σας. 

*Προσεκτικοί οι γεννημένοι 17, 18, 19 και 20 Οκτωβρίου, με τον Πλούτωνα να εξακολουθεί να εξαντλεί τα ψυχικά και σωματικά σας αποθέματα.  

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Απρίλιος, Ιούλιος, Οκτώβριος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Αν και ο Δίας θα προσπαθεί να σας πριμοδοτεί το 2022, το πλανητικό σκηνικό θα τον σαμποτάρει. Οι Εκλείψεις από τη μία και ο Ουρανός με τον Κρόνο από την άλλη, θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν. Αλλαγές στις σχέσεις και ανατροπές στις συνεργασίες, θα αλλάξουν πλαίσιο πάνω στην προσπάθειά σας να διεκδικήσετε την ελευθερία και την αυτοδιάθεσή σας. 

*SOS για τους γεννημένους 23, 24, 25 και 26 Οκτωβρίου, που επηρεάζεστε από την Έκλειψη της 24ης Οκτωβρίου. Προσοχή σε οικογενειακές σχέσεις, ακίνητη περιουσία, αποταμιεύσεις. Ο Δίας βοηθά μέχρι το Μάιο τους γεννημένους το 2ο και 3ο, κυρίως, δεκαήμερο. Οι αδέσμευτοι θα αποκτήσετε συντρόφους ζωής, οι δεσμευμένοι θα επισημοποιήσετε, έρχεται και απόκτηση απογόνων. Σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες. 

*Προσεκτικοί στις σχέσεις οι γεννημένοι 29, 30 και 31 Οκτωβρίου με τη Σεληνιακή Έκλειψη της 30ής Απριλίου. Από τον Οκτώβριο προσέξτε συνεργασίες και επενδύσεις σας.  

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Μάιος, Ιούνιος, Νοέμβριος. 

 ΤΟΞΟΤΗΣ 

Οι Εκλείψεις του 20221 δεν σας απειλούν, αλλά η επιρροή του Ουρανού στον Ταύρο, θα εξακολουθήσει να φέρνει εντάσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις για τους γεννημένους στο τέλος 1ου, αρχή 2ου δεκαημέρου. Ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις για συντρόφους ή συνεργάτες, που θα σας αναγκάσουν να αποχωρήσετε. Ο κυβερνήτης σας Δίας, ίσως σας ωθήσει σε υπερβολές στους έρωτες, στις δραστηριότητες, στα επαγγελματικά, στα όνειρα που μπορεί να μη γίνουν πραγματικότητα. Εξαιρετικά τυχεροί οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Από το τέλος Οκτωβρίου μέχρι τέλος του χρόνου, αντιπαλότητες σε σχέσεις που θα καταλήξουν σε απομακρύνσεις.  

*Προσεκτικοί οι γεννημένοι 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου. Ο Απρίλιος κρύβει φοβερές απογοητεύσεις και κάποιες σχέσεις σας θα αλλάξουν. Θα δείτε φίλους να γίνονται εχθροί και εχθρούς σας να γίνονται φίλοι. 

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Μάιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος. 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Μία δυνατή νέα χρονιά ξεκινά, με τον πλανήτη του έρωτα και των οικονομικών, την Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιό σας. Επιστροφές συναισθηματικές και οικονομικές με το «καλημέρα» του 2022. Ο Δίας στους Ιχθύες θα επιστρατεύσει όλο το επικοινωνιακό σας ταλέντο, και με το πέρασμά του στον Κριό το Μάιο, θα σας βάλει στον πειρασμό των υπερβολών. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να σας φέρει απογοητεύσεις λόγω των «σπάταλων» κινήσεων που προηγήθηκαν. Οι γεννημένοι 16, 17, 18, 19 και 20 Ιανουαρίου θα δείτε αλλαγές στον εαυτό σας. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σάς παρακινεί να οργανώσετε περισσότερο τα οικονομικά και να εστιάσετε στις πραγματικές ανάγκες και αξίες της ζωής σας. Όσο ορθολογιστής είναι ο Κρόνος, τόσο εφευρετικός είναι ο Ουρανός, και αν συνδυάσετε τις δυνάμεις τους θα βάλετε εύκολα τάξη στα οικονομικά σας. Από τέλος Οκτωβρίου μέχρι αρχές του επόμενου έτους, η υγεία θα είναι το πρώτο μέλημά σας και ως πρόβλεψη και ως θεραπεία. Ενδέχεται να αλλάξετε διατροφή και ασκήσεις. 

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Ιούνιος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σας την τελευταία ημέρα του 2021, η εύνοιά του, όμως, θα συνεχιστεί στα οικονομικά σας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός θα ανακατέψει τα του οίκου και της οικογενείας. Οι ισορροπίες μεταξύ εργασίας και οικογένειας θα απαιτήσουν αριστοτεχνικές κινήσεις. Είστε ένα από τα ζώδια που θα ζήσει προκλητικές στιγμές το 2022, με τις Εκλείψεις στο δικό σας σταθερό σταυρό. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε θέματα υγείας που αφορούν τους ίδιους ή αγαπημένα τους πρόσωπα, οι γεννημένοι 30, 31 Ιανουαρίου και 1, 2 Φεβρουαρίου, τους οποίους και επηρεάζει η Έκλειψη της 30ής Απριλίου και οι γεννημένοι, 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου με την Έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου. Το πέρασμα του Δία στον Κριό το Μάιο και η ανάδρομη πορεία του μέχρι τον Οκτώβριο, ευνοεί τον τομέα της επικοινωνίας και τεχνολογίας και φέρνει φρέσκες ιδέες που θα υλοποιήσετε το 2023. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους, θα σας χαρίσει δυναμικότητα και αντοχή προκειμένου να διεκδικήσετε τους στόχους σας στα επαγγελματικά. Μπορεί να αναζωπυρώσει παλιές έχθρες και συγκρούσεις και να σας αναγκάσει να απομακρυνθείτε από αγαπημένους σας, όμως θα τονώσει τη δημιουργικότητά σας και θα σας κάνει περισσότερο δημοφιλείς μέχρι το τέλος του χρόνου.  

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Απρίλιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος. 

 ΙΧΘΥΕΣ 

Μεταβλητά παιδιά του Νερού είστε οι τυχεροί του 2022, με τον κυβερνήτη σας Δία να κάνει θριαμβευτική είσοδο στο ζώδιό σας την τελευταία ημέρα του 2021. Εξαιρετικά τυχεροί οι γεννημένοι 12, 13, 14 και 15 Μαρτίου. Η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί και θα αισθάνεστε έτοιμοι να διεκδικήσετε και να νικήσετε. Οι γεννημένοι 18 και 19/3 θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες στα προσωπικά και επαγγελματικά. Τον Απρίλιο θα απογειωθούν οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και θα «ανακουφιστεί» η ανθρωπότητα. Το Σεπτέμβριο θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία και οικογενειακά. Τον Οκτώβριο εντάσεις και θέματα από το παρελθόν, που δεν είχατε καταφέρει να διευθετήσετε πριν από δύο χρόνια. Στρέψετε την ανάγκη σας για εκτόνωση στη σωματική άσκηση και στην αλλαγή διατροφικών συνηθειών σας.  

*Θετικοί για ερωτικά και οικονομικά: Μάιος, Αύγουστος, Νοέμβριος.