Πέρασε ένας χρόνος από το απόγευμα της 18ης Μαρτίου 2020, όταν μία 36χρονη και η φίλη της βρίσκονταν σε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ στο οποίο εργάζονταν, στην Κάτω Κηφισιά.

Τότε, ο πρώην σύζυγός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, τις πλησίασε και τις πυροβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο. Λίγο αργότερα οι συνάδελφοί του τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Η οικογένεια ενός εκ των θυμάτων προσπαθεί να στηρίξει τα ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 5,5 και 8 ετών, που έχασαν τη μητέρα τους από το όπλο του πρώην συζύγου της. Η αδελφή της μίας εκ των δύο γυναικών περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όσα περνά για να μεγαλώσει τα ανίψια της.

«Δεν είναι εύκολη η κατάστασή μας, γιατί δεν είμαστε μόνο εμείς που βιώνουμε τον πόνο της αδελφής μου. Είναι και τα δύο παιδιά, τα οποία μέρα με την ημέρα μεγαλώνουν, μέρα με την ημέρα η απουσία της μάνας τους είναι αισθητή», αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας:

«Τον παρακαλούσε να ασχοληθεί λίγο με τα παιδιά. Τώρα ο άνθρωπος είχε πάρα πολύ μίσος και εκδίκηση και αυτό φαίνεται από τις 27 σφαίρες που της άδειασε».

Το απίστευτο μίσος της διπλής δολοφονίας στη Κηφισιά
Το δικαστήριο της διπλής δολοφονίας στη Κηφισιά που ήταν προγραμματισμένο να γίνει τον Φεβρουάριο, θα ξεκινήσει στις 21 Απριλίου.

Το χρονικό της διπλής δολοφονίας

Ο 35χρονος ήταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια με την πρώην γυναίκα του. Όπως είχε αναφέρει στην κατάθεσή του, η γυναίκα είχε πάρει τα παιδιά τους –ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας οκτώ και πέντε ετών αντίστοιχα– στους γονείς της στη Θήβα και δεν του επέτρεπε να τα δει.

Φέρεται να υποστήριξε επίσης ότι προσπάθησε να επανασυνδεθεί μαζί της για να βλέπει τα παιδιά, ωστόσο εκείνη ήταν αντίθετη σε αυτό.

Ο άνδρας έστησε καρτέρι στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ και όταν είδε την εν διαστάσει σύζυγό του να μπαίνει στο αυτοκίνητό της την πυροβόλησε επανειλημμένα με το υπηρεσιακό του όπλο.

Από τις σφαίρες επλήγη και η φίλη της εν διαστάσει συζύγου του κατηγορούμενου, χάνοντας επίσης τη ζωή της.

Ο άνδρας ακολούθως ανέμενε την αστυνομία στο σημείο.