Το «καρφί» του Νίκου Κοκλώνη για την δήλωση του Γιώργου Κοψιδά περί ριάλιτι (pic)

Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε θέση για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την αποχώρησή του στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Χθες το βράδυ, μετά την αποχώρησή του από την ομάδα των κόκκινων, ο vegan αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κοψιδάς, με πικρία δήλωσε πως «Ρίσκαρα και έχασα. Χαίρομαι γιατί θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους και θα φάω όμορφα φαγητά. Θα δω τις γάτες μου, τους ανθρώπους που αγαπώ. Και χαίρομαι γιατί ο κόσμος έδειξε ο κόσμος το τι θέλει να βλέπει.

Δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που είναι ευθύτητα, ειλικρίνεια, αλήθεια, εντιμότητα, ακεραιότητα, υγεία, ηθική. Θέλει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκα, τσακωμούς, κακίες… Χαίρομαι οπότε που θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή. Παίρνω υπέροχες εικόνες μαζί μου. Στενοχωριέμαι για την ομάδα μου γιατί προσπάθησα να βγάλω την αρνητική ενέργεια, αλλά πλέον θα συνεχιστεί αυτό».

Μάλιστα, την ώρα που χαιρετούσε τους συμπαίκτες του και τη στιγμή που πήρε αγκαλιά την Καρολίνα, είπε «δεν είμαι για ριάλιτι εγώ, δεν είμαι εγώ για αυτά». Η τοποθέτησή του προκάλεσε την εκρηκτική αντίδραση των χρηστών του Twitter που παρακολουθούσαν το ριάλιτι επιβίωσης και εκφράστηκαν αρνητικά για την ξαφνική απαξίωση προς το παιχνίδι -στο οποίο ο 45χρονος ηθοποιός συμμετείχε από επιλογή. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια προβολής του Survivor σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, όλοι γνωρίζουν πολύ καλά πως το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν είναι ένα από τα διασημότερα reality -και από τα πιο σκληρά.

O Νίκος Κοκλώνης μέσω του twitter account του @koklonis σχολίασε τη δήλωση Κοψιδά, γράφοντας «Δεν είμαι για Ριάλιτι εγώ – και πήγε στο τοπ reality επιβίωσης #survivorGR».

Το tweet του Κοκλώνη έγινε retweet από δεκάδες χρήστες και πήρε χιλιάδες likes, επιβεβαιώνοντας πως το κοινό δεν αγαπά όσους αποδεικνύονται ανακόλουθοι, λέγοντας άλλα από όσα στην πραγματικότητα κάνουν και μάλιστα από συνειδητή επιλογή.