Στην Κύπρο αποφάσισε να κάνει αυτή τη σεζόν το νέο του επαγγελματικό βήμα ο Σάββας Πούμπουρας. Ο γνωστός παρουσιαστής στο παρελθόν είχε δουλέψει και πάλι στην Κύπρο και τώρα επέστρεψε για να παρουσιάσει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι από τη συχνότητα του ΡΙΚ ΕΝΑ.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής του, ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ, ενώ στη λεζάντα που το συνόδευσε, μεταξύ άλλων αναφέρει πως η Κύπρος είναι για εκείνον η δεύτερη πατρίδα του.

«Στην δεύτερη πατρίδα μου ρίξαμε πολλή δουλειά και αγάπη για το νέο μας project. Ξεκινάμε σήμερα! ”Κοντά Έπεσες”. Με τρέλα, με γέλια, με ωραία διάθεση, με μπόλικη δουλειά, ένα παιχνίδι που νομίζω έγινε για να έρθουμε κοντά, να γνωριστούμε και να γελάσουμε. Ναι, κερδίζεις και χρήματα, αλλά νομίζω πως όσοι φίλοι πέρασαν από το στούντιο, είτε κέρδισαν είτε όχι, πέρασαν ωραία! Στη ζωή δεν είναι το παν τα λεφτά. Είναι η εμπειρίες και οι ανθρώπινες σχέσεις. Have fun guys», έγραψε χαρακτηριστικά.