Το Renault Clio, με 30 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επάξια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιστορίας της αυτοκίνησης, κατέχοντας επί σειρά ετών τον θρόνο του απόλυτου best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη.

Η 5η γενιά του Renault Clio διατίθεται με μία υπερπλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικού (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode).

Ειδικότερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα LPG, συνδυάζει έναν υπερσύγχρονο κινητήρα βενζίνης τεχνολογίας Formula1 με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 100 ίππους αλλά, κυρίως, μια μέγιστη ροπή της τάξεως των 170 Nm, που είναι διαθέσιμη μόλις από τις 2.000 rpm ώστε να κινείται με άνεση στις χαμηλές ταχύτητες, μέσα στην πόλη.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική οικονομία στο κόστος ανεφοδιασμού καυσίμου αλλά και την περιορισμένη κατανάλωση που συνεπάγεται αυτονομία έως 1.185 km με τις δύο δεξαμενές καυσίμου γεμάτες, το νέο Renault Clio έχει ακόμα περισσότερους λόγους να αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς.

Τώρα, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault, μπορείς να αποκτήσεις το Renault Clio που ονειρεύεσαι, με ένα ξεχωριστό πακέτο προνομίων με συνολικό όφελος έως 2.500 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, όποιος επιλέξει ένα καινούριο Renault Clio εξασφαλίζει:

• Έκπτωση Πελάτη
• Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
• Επιδότηση ανταλλαγής
• Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault,
• Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια
• Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες

Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή, και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

Επιπλέον, ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του Renault Clio αποτελεί το γεγονός ότι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει μια τουλάχιστον επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, με ακόμη μεγαλύτερο κέρδος σε κόστος χρήσης.

Το νέο Renault Clio, με όπλα του την ώριμη και παράλληλα δυναμική σχεδίαση, την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, την άνεση υψηλού επιπέδου, διαθέτει και τη σφραγίδα του «Best in Class» μοντέλου, στις δοκιμές ασφαλείας του EuroNCAP, όπου έχει αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων.

Renault Kadjar 1.3 TCe 140hp Sport Edition με εξαιρετική σχέση τιμής-εξοπλισμού