Το Σάββατο (20/02), ο 23χρονος Κυριάκος Ευαγγελάτος έπεσε με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου της Κεφαλονιάς, βυθίζοντας στο πένθος το νησί του Ιονίου.

Σήμερα έγινε η κηδεία του νεαρού, ενώ ο πατέρας του ανέφερε ότι ο θάνατος του παιδιού του δεν ήταν ατύχημα, ήταν αυτοχειρία εξαιτίας του bullying που δεχόταν στο στρατόπεδο που υπηρετούσε.

«Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, όπως την υπηρέτησα και εγώ. Τον προέτρεπα γιατί αυτό θεωρούσα ότι ήταν το σωστό, όπως έκανα και εγώ.

Δυστυχώς όμως εκεί που πήγε του ασκήθηκε απίστευτη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Όλοι αυτοί θα πληρώσουν, γιατί δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα παιδιά όπως εγώ. Γιατί κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα», δήλωσε ο πατέρας του 23χρονου.

Ο νεαρός υπηρετούσε στην Πάτρα και βρισκόταν στο νησί του, κάνοντας χρήση 7ήμερης άδειας, αλλά την τρίτη μέρα πήρε το αυτοκίνητο του, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα, απ’ όπου δεν βγήκε ποτέ.