Ελλάδα
Το «ψωμί της καραντίνας» από φούρνο της Μεσσήνης στη Μεσσηνία (pic)
Μπορεί να διατηρηθεί για ημέρες, γεγονός που περιορίζει σημαντικά τις επισκέψεις στον φούρνο
Το «ψωμί της καραντίνας» δημιουργεί και προσφέρει στους πελάτες του ο Κώστας Ντόκος, που διατηρεί φούρνο στη Μεσσήνη Μεσσηνίας.
Πρόκειται για ψωμί μεγάλου μεγέθους (προζυμένιο ολικής) που μπορεί να διατηρηθεί για ημέρες, εξασφαλίζοντας έτσι μειωμένες επισκέψεις στον φούρνο, συμβάλλοντας στον περιορισμό των μετακινήσεων.
Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε το «ψωμί της καραντίνας» αποτελεί μια οικονομική πρόταση για πολυμελής οικογένειες.