Όταν είσαι ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες στον κόσμο, είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις κάποιο στιλιστικό λάθος. Προχθές ωστόσο, το style icon που ακούει στο όνομα Ντέιβιντ Μπέκαμ, έκανε ένα στιλιστικό λάθος, στο οποίο για να πούμε την αλήθεια δεν είχαμε δώσει μεγάλη σημασία, καθώς μας κέρδισε το κοστούμι του αλλά και το ρολόι στον καρπό του.

Ο Μπέκαμ λοιπόν παρευρέθηκε στην πρώτη σειρά του fashion show της Βικτόρια Μπέκαμ στην Εβδομάδα Γυναικείας Μόδας στο Λονδίνο, την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου. Συνοδευόμενος από τους δύο γιους του, Ρόμεο και Κρουζ και την μικρή του κόρη Χάρπερ, παρακολούθησε την επίδειξη της συζύγου του για τη νέα της συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μπέκαμ ήταν ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες της επίδειξης, αλλά από τους αστραγάλους και πάνω, καθώς συνδύασε ένα υπέροχο σκούρο γκρι κοστούμι Dior, με ένα μαύρο πουκάμισο, μαύρα δερμάτινα παπούτσια και… λευκές κάλτσες!

Μπορεί η λευκή κάλτσα με το μαύρο παπούτσι να ήταν μόδα στα 90’s και να έχει επανέλθει τα τελευταία χρόνια στην μόδα, ωστόσο δεν παύει να θεωρείται από πολλούς μέγιστο σφάλμα, εκτός αν είσαι ο Μάικλ Τζάκσον.

Βέβαια αυτό το λάθος δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα style icon, και θα συνεχίσει να μας εμπνέει με τις εμφανίσεις του.

Να αναφέρουμε ότι και οι άλλοι δύο άντρες της οικογένειας ήταν ντυμένοι με Dior, με το πολύχρωμο πουλόβερ του Κρουζ από την συλλογή pre-fall 2020 του οίκου, να κλέβει τις εντυπώσεις.

Πηγή: perpetual.gr