Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Πέλκας είπε «αντίο» στον ΠΑΟΚ, μετά από δεκατρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Και κάπου εδώ φτάνει στο τέλος ένα πανέμορφο ταξίδι την ώρα που θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε 1 από τα πιο σημαντικά άτομα στην ζωή μας? εδώ έχω να πω ότι σε αγάπησα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου και ας μη στο έλεγα κάθε μέρα στα dm εδώ ολοκληρώνεται ο κύκλος που ονομάζεται αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης ήσουνα πάντα στο πλευρό μας και στις εύκολες και στις δύσκολες μέρες υπήρχαν φορές που άλλοτε πανηγύριζες από το γήπεδο και άλλοτε από τις κερκίδες
Αλλά πάντα από κάπου πανηγύριζες όταν ήρθες στον ΠΑΟΚ είχες το νούμερο 10 έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πρέπει να το αποχωριστείς καλή συνέχεια στην καριέρα σου και στο καινούργιο σου ξεκίνημα Εύχομαι κάποια στιγμή να σε δω στην Θεσσαλονίκη να πανηγυρίζεις κι άλλο πρωτάθλημα.Αλλα αυτο που δεν μπορει να σου παρει κανενας ειναι οτι εισαι αρχηγος σττην ομαδα της καρδιας μας …. εις το επανιδείν?
ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ??».

View this post on Instagram

Και κάπου εδώ φτάνει στο τέλος ένα πανέμορφο ταξίδι την ώρα που θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε 1 από τα πιο σημαντικά άτομα στην ζωή μας? εδώ έχω να πω ότι σε αγάπησα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου και ας μη στο έλεγα κάθε μέρα στα dm εδώ ολοκληρώνεται ο κύκλος που ονομάζεται αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης ήσουνα πάντα στο πλευρό μας και στις εύκολες και στις δύσκολες μέρες υπήρχαν φορές που άλλοτε πανηγύριζες από το γήπεδο και άλλοτε από τις κερκίδες Αλλά πάντα από κάπου πανηγύριζες όταν ήρθες στον ΠΑΟΚ είχες το νούμερο 10 έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πρέπει να το αποχωριστείς καλή συνέχεια στην καριέρα σου και στο καινούργιο σου ξεκίνημα Εύχομαι κάποια στιγμή να σε δω στην Θεσσαλονίκη να πανηγυρίζεις κι άλλο πρωτάθλημα.Αλλα αυτο που δεν μπορει να σου παρει κανενας ειναι οτι εισαι αρχηγος σττην ομαδα της καρδιας μας …. εις το επανιδείν? ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ??

A post shared by one of the pelkakia (@_dimitris_pelkas) on