Η Αναστασία Βοσκανίδου αποχώρησε από το τηλεπαιχνίδι του Alpha, «Bachelor» καθώς δεν ήταν η εκλεκτή της καρδιάς του Παναγιώτη.

Μετά την αποχώρησή της, η Σία έγραψε για την περιπέτειά της στο γκρουπ του Facebook με όνομα «Thank You, Next» (σ.σ. «Ευχαριστώ, ο επόμενος») όπου πολλοί Έλληνες χρήστες καταφεύγουν εκεί για να εξομολογηθούν διάφορες ερωτικές περιπέτειές τους.

Η Σία έγραψε: «Ήμουν το πρώτο του ραντεβού. Με πήγε βόλτα με σκάφος, μου χάρισε ένα υπέροχο φόρεμα. Μου ετοίμασε δείπνο στην παραλία πλάι στο κύμα, με βιολιά να παίζουν μόνο για εμάς τους δύο, ενώ το φεγγάρι καθρεφτιζόταν στη θάλασσα. Χορέψαμε αγκαλιά υπό το φως των κεριών, ενώ εκεί που έσκαγε το κύμα, μας χάιδευε τα πόδια. Του τραγούδησα όσα μου έβγαζαν τα μάτια του. Το πρώτο μας φιλί ήταν τρυφερό και εκείνη τη νύχτα θα τη θυμάμαι για πάντα ως την πιο ονειρική της ζωής μου. Του ανοίχτηκα, μοιράστηκα συναισθήματα πρωτόγνωρα, τον ερωτεύτηκα αληθινά και ο έρωτάς μου με έπνιγε τόσο που δεν σταματούσα να το φωνάζω δυνατά. Το βλέμμα του μου έλεγε ότι είμαι η μία και μοναδική, παρόλο που οι πράξεις κι οι επιλογές του καμια φορά με αποπροσανατόλιζαν. Για χάρη του τόλμησα πράγματα που φοβόμουν και επέμεινα να τον διεκδικώ παρόλο που δεν τον έχω ξανακάνει για κανέναν. Τελικά, μου έδωσε ΤΥΝ γιατί έβλεπε κι άλλες τέσσερις. Παναγιώτη, να ξέρεις πως σ’ ερωτεύτηκα, αλλά δε θα ξεχάσω ποτέ ότι με πρόδωσες γι’ αυτές.

ΥΓ. Κανείς δε λέει όχι στη θεά Σία.»