Οι φαν του τρεξίματος δεν πρέπει να χάσουν το «Amorgos Trail Challenge», που φέτος θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά στο όμορφο νησί της Αμοργού!

Ο Φυσιολατρικός-Περιπατητικός Σύλλογος «Παλιά Στράτα», η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Αμοργού σάς προσκαλούν σε ένα φανταστικό δρομικό ταξίδι, στο σημείο που το βουνό συναντά τη θάλασσα!

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα το διήμερο 16-17 Μαΐου 2020 και θα περιλαμβάνει τρεις διαδρομές. Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 2 Μαΐου 2020.

Ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε σχετικά: «Η Αμοργός δεν είναι μόνο καλοκαίρι. “Amorgos Trail Challenge” αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση για το νησί μας, που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα μοναδικής ομορφιάς μονοπάτια και να δοκιμάσουν την αντοχή τους σε μια θέα αιγαιοπελαγίτικη που κόβει την ανάσα.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα τοπία, εικόνες, αλλά και να αντιμετωπίσουν καινούριες προκλήσεις. To “Amorgos Trail Challenge” δεν απευθύνεται μόνο σε δρομείς αλλά σε όλη την οικογένεια μέσα από τις παράλληλες δράσεις πολιτισμού και γαστρονομίας. Η Αμοργός σας περιμένει να την βάλετε στην καρδιά σας».

Επιλέξτε διαδρομή:
– 19χλμ Εκκίνηση από το Μοναστήρι Χοζοβιώτισσας με τερματισμό στην παραλία της Αιγιάλης
– 7,5 χλμ Γύρος της Αιγιάλης
– σε συνδυασμό με το μοναδικό Spike ή αλλιώς κατάκτηση κορυφής της νησίδας Νικουριά.

Πληροφορίες- Εγγραφές www.amorgostrailchallenge.gr

Amorgos Trail Challenge Poster