Στα άκρα είναι διατεθειμένη να φθάσει, προκειμένου να υπερασπιστεί τα παιδιά της, η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του Μετρό, σοκάροντας το Πανελλήνιο.

Μιλώντας στο MEGA, προειδοποίησε ότι θα γίνει «σκύλα» για τα παιδιά της, τα οποία όπως ισχυρίζεται προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη, τον οποίο δεν δίστασε να αποκαλέσει τραμπούκο και ψεύτη.

«Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν μπούλινγκ, τους επιτέθηκε. Χειροδίκησε στον μεγάλο, ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Τα παιδιά μου διασύρθηκαν, κατακρεουργήθηκαν», υποστήριξε χαρακτηριστικά η μητέρα των δύο αγοριών.

Αφού ανέφερε, δε, πως από την πρώτη στιγμή πίστεψε ό,τι της εξομολογήθηκαν, κάλεσε τον σταθμάρχη του μετρό να αναλογιστεί τι έκανε και να βγει να πει την αλήθεια.

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, η μητέρα των δύο ανηλίκων εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα λάμψει η αλήθεια, χαρακτηρίζοντας ξανά «τραμπούκο» τον σταθμάρχη.

Πατέρας: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια»

Από την πλευρά του, ο πατέρας των δύο αγοριών διέψευσε ότι είχαν μπλέξει με συμμορίες στο παρελθόν, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά του είναι «διαμάντια».

«Μα είναι δυνατόν;» σχολίασε μιλώντας στο Tlive και συνέχισε: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια παιδιά. Τώρα πώς έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται, να του πω και περαστικά».

Ακολούθως, όπως ανέφερε, θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να αποδείξει τι είναι τα παιδιά του.

«Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε. Δεν ξέρω πώς εκείνη την ώρα; Φοβηθήκανε; Αρχίζω σήμερα και μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά. Τα σχολεία τους, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, proficiency έχει ο μεγάλος. Η γειτονιά έχει πέσει από τα σύννεφα. Μου λένε αποκλείεται. Οι φίλες τους, οι συμμαθητές τους όλοι», κατέληξε.