Θεομηνία επικράτησε σε πολλά σημεία της Αττικής σήμερα (26 Μαΐου) λίγο μετά τις 13:00. Όπως αναφέρουν τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Meteo) ισχυρά καιρικά φαινόμενα αναμένονται κατά το υπόλοιπο της σημερινής μέρας και έως το πρωί της Τετάρτης.

Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα έντονα ήταν τα φαινόμενα και στη Χαλκιδική, ενώ σύμφωνα με το Halkidikinews, στην εθνική οδό Πολυγύρου-Θεσσαλονίκης ο δρόμος έγινε από το χαλάζι κάτασπρος.


Την ίδια στιγμή, τη ζωή της έχασε μια 50χρονη γυναίκα σήμερα το πρωί στη Σκόπελο, λόγω της κακοκαιρίας, καθώς χτυπήθηκε από κεραυνό, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.

Η άτυχη γυναίκα κεραυνοβολήθηκε την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά της ώρας και την Εισαγγελία Βόλου.

Η κακοκαιρία έκανε έντονη την παρουσία της και σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής.

Όπως μετέδωσε το halkidikinews.gr, πολλά προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία στους οδηγούς που κινούνταν στην εθνική οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης

Από την έντονη χαλαζόπτωση ο δρόμος «άσπρισε» και τα αυτοκίνητα διέκοψαν την πορεία τους, σταματώντας στην άκρη του δρόμου.

Το Meteo ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες από διάφορα σημεία της Ελλάδας, στις οποίες διακρίνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Πολύ ευνοϊκές είναι οι συνθήκες για εμφάνιση υδροσιφώνων στη χώρα μας αυτή την εβδομάδα. Παρατηρήστε προσεκτικά τις…

Δημοσιεύτηκε από Meteo Gr στις Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Μερικές ακόμη φωτογραφίες από το Αν. Πήλιο όπου σημειώθηκαν χαλαζοπτώσεις το πρωί της Τρίτης 26/05.

Δημοσιεύτηκε από Meteo Gr στις Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Χαλαζόπτωση έπληξε τη Ζαγορά Πηλίου το πρωί της Τρίτης 26 Μαΐου. Αναφορά του Γιώργου Βαρούτα.

Δημοσιεύτηκε από Meteo Gr στις Τρίτη, 26 Μαΐου 2020