Τραγωδία στο Μεσολόγγι- Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στο Μεσολόγγι έπειτα από ξέσπασμα φωτιάς σε κατοικία στη περιοχή Άγιος Δημήτριος, στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε κατοικία και στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα με 10 πυροσβέστες, οι οποίοι άρχισαν αμέσως το έργο της κατάσβεσης.

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του ένα άτομο, το οποίο έφερε εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Παράλληλα, οι πυροσβέστες συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων ατόμων, που πιθανόν να βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησε μεγάλη δύναμη της Π.Υ. Μεσολογγίου με τέσσερα οχήματα με επικεφαλής τον διοικητή κ. Παπαθανάση, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας κ. Μπόκας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghinews, στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο της Ασφάλειας Μεσολογγίου, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής καθώς, η ενημέρωση του ιδιοκτήτη του σπιτιού για ύπαρξη δυο ατόμων, περιπλέκει την υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση η προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς θα αποτελέσει γρίφο.