Τρέχει να βρει προπονητή ο Ίβιτς | 4949538 1 scaled

Μέρες στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μετράει ο Νίκος Κωστένογλου, καθώς μετά την ισοπαλία και την άσχημη εμφάνιση με τον Άρη η διοίκηση έδωσε εντολή στον  Ίλια Ίβιτς να βρει άμεσα προπονητή.

Είναι δεδομένο ότι όλοι στην Ένωση ήθελαν αυτή η διαδικασία να γίνει το Καλοκαίρι, αλλά το «φάρμακο» Κωστένογλου δεν αποδίδει πια και οι παρενέργειες πλέον πέρα από τα αποδυτήρια φαίνονται και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ίλια Ίβιτς καλείται να πάρει την πρώτη μεγάλη απόφαση σαν τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» γνωρίζοντας ότι αυτή δεν θα επηρεάσει μόνο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, που για πολλούς είναι ήδη χαμένη, αλλά θα καθορίσει και την πορεία της ομάδας στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μοιραία ο Ίβιτς από την λίστα που έχει δημιουργήσει είναι αναγκασμένος να αφαιρέσει τον προπονητή που είχε στην πρώτη θέση και δεν είναι άλλος από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς ο Σέρβος έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα και μέχρι το καλοκαίρι δεν μπορεί να έρθει.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη τηλεφωνικές επαφές με προπονητές που είναι ελεύθεροι προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή, αλλά πλέον η πίεση χρόνου είναι ασφυκτική, καθώς κάθε μέρα που περνάει με τον Κωστένογλου ουσιαστικά τελειωμένο, δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργία των αποδυτηρίων.

Τρέχει να βρει προπονητή ο Ίβιτς | NINTCHDBPICT000518219136 e1567874442649

Ο ερχομός του μάναντζερ του Ισπανού Χάβι Γκράθια στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο έχει πυροδοτήσει έντονη φημολογία για ραντεβού με τον Ίβιτς, που πέρα από τον πρώην τεχνικό της Γουότφορντ αφορά και τον Φραν Βέλεθ, που ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τον Άρη για την ανανέωση του συμβολαίου του.