Στις 15 & 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, στο Θέατρο Πέτρας, στις 9 μμ. Εισιτι. 10 & 15 ευρώ, η ομάδα ΡΟΔΑ θα παρουσιάσει την «Τρικυμία» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ , σε σκηνοθεσία Μαρίας Πετρετζή και μετάφραση Δημήτρη Πετρετζή, σκηνικά Nίκου Τσιουμπλεκτσής και μουσική Τάκη Πατερέλη / Πίας Πιερράκου (φωνητικά) / Γιώργου Ντούνη/ Μαρίας Πετρετζή.

Η περιπέτεια λίγων ανθρώπων μας αποκαλύπτει κόσμους παράξενους με μάγους και ξωτικά, με κωμικοτραγικά στοιχεία όμοια με αυτά που ζούμε σήμερα.

Το έργο περιέχει μια θέαση της ανθρώπινης πραγματικότητας διαφορετική από όλα τα υπόλοιπα έργα του διάσημου δραματουργού. Στο κέντρο της στέκει ο άνθρωπος και η προσπάθειά του να αποκατασταθεί η σχέση του με ό, τι συμβαίνει στη ζωή του.

Η Μαρία Περετζή και η ομάδα ΡΟΔΑ αναζητούν και εξερευνούν την εσωτερικότητα και την πνευματικότητα της ΤΡΙΚΥΜΙΑΣ μέσα από το χορό και τη μουσική, συνδυάζοντας μια διαλογιστική προσέγγιση με την δυναμικότητα και την ένταση του Θεάτρου.

Τα μέλη της ομάδας ΡΟΔΑ ζωντανεύουν τους χαρακτήρες μέσα από μακρόχρονη προετοιμασία και δημιουργούν μόνοι τους τα κοστούμια, τα σκηνικά και τη μουσική επένδυση.