Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ μετά την αντιρατσιστική συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

Κοντάρια, μπουκάλια και εύφλεκτο υγρό εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην Πατησίων έξω από την σχολή

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα που μετά την συγκέντρωση κατέφυγε στην ΑΣΟΕΕ από όπου πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που ήταν έξω από το κτήριο.

Τα αντικείμενα που βρέθηκαν θα μεταφερθούν το πρωί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο νεαρών που έχουν προσαχθεί στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας.

Ομάδες νεαρών που συμμετείχαν νωρίτερα το απόγευμα σε συλλαλητήριο υπέρ των προσφύγων και των μεταναστών στην Πλατεία Βικτωρίας πραγματοποίησαν πορεία προς την ΑΣΟΕΕ. Κατά τη διάρκεια της πορεία προσπάθησαν να φτιάξουν αυτοσχέδια οδοφράγματα με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διακοπεί προσωρινά.

Δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο επενέβησαν κάνοντας χρήση χημικών προκειμένου να ομαλοποιήσουν την κατάσταση γύρω από την ΑΣΟΕΕ.