Τροχαίο στη Λιοσίων: Ανατροπή με νέα στοιχεία - Πήρε το αυτοκίνητο για βόλτα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την αστυνομία για το τροχαίο στη Λιοσίων που συνέβη μετά από τρελή καταδίωξη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η σφοδρή σύγκρουση της μαύρης BMW που προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων αποδόθηκε αρχικά στο γεγονός ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από άνδρα ρωσικής καταγωγής.

Τελικά, με τα νέα στοιχεία από την αστυνομία, ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο δεν ήθελε να το κλέψει αλλά απλά να το πάρει για μια… βόλτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι υπάλληλος του πλυντηρίου αυτοκινήτων στο οποίο άφησε ο ιδιοκτήτης της BMW το αυτοκίνητό του για πλύσιμο.

Ο 18χρονος, που είναι ανιψιός του ιδιοκτήτη του πλυντηρίου αυτοκινήτων, θεώρησε πως ήταν καλή ιδέα να πάρει το αμάξι για να το πάει για βόλτα.

Όταν ο ιδιοκτήτης γύρισε για να πάρει το αυτοκίνητό του, δεν το βρήκε εκεί ενώ όταν ρώτησε πού ήταν, δεν πήρε απάντηση.

Τότε άνοιξε το κινητό του για να δει μέσω εφαρμογής εντοπισμού πού βρίσκεται το αυτοκίνητό του. Το οποίο βρήκε στο Φάληρο.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία εντόπισε το αυτοκίνητο στο Σύνταγμα, όπου και εκεί ξεκίνησε η καταδίωξη, η οποία κατέληξε στη Λιοσίων και το τροχαίο.