Εξιτήριο πήρε η δεύτερη γυναίκα στην οποία μεταμοσχεύθηκε ο δεύτερος νεφρός του 23χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο έξω από τη Βουλή, όταν τον χτύπησε όχημα της ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η γυναίκα εδώ και μία δεκαετία υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση. «Σήμερα εμένα σώθηκε η ζωή μου. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την οικογένεια. Δεν ξέρω αν θέλουν να με γνωρίσουν. Εγώ πάντα θα προσεύχομαι και για εκείνους και για το παιδί τους, για πάντα» δήλωσε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ήταν ένα δώρο εξ ουρανού για μένα» πρόσθεσε.

«Η οικογένειά του να ξέρει ότι τους σκεφτόμαστε και τους αγαπάμε. Με αυτή την πράξη τους κάνανε τον χαμό του παιδιού τους μία προσφορά αγάπης και ελπίδας για έξι συνανθρώπους» δήλωσε από την πλευρά του ο αδερφός της.

Δεύτερη ευκαιρία για 45χρονο – Του μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του Ιάσονα

Η καρδιά του 23χρονου Ιάσονα μεταμοσχεύθηκε σε έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος ζούσε με μηχανική υποστήριξη.

Ο 45χρονος παραμένει στην εντατική για προληπτικούς λόγους, αλλά οι γιατροί θεωρούν ότι είναι ζήτημα ημερών να επιστρέψει σπίτι.

«Πάει μια χαρά η μεταμόσχευση καρδιάς, ενδέχεται μέσα στην ημέρα να πάει και στο δωμάτιο και περιμένουμε ότι μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είναι σε κατάσταση να εξέλθει από το νοσοκομείο. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με αυτήν την απόφασή τους χαρίζουν τη φυσιολογική ζωή που μπορούν να ζήσουν ξανά» δήλωσε φίλος του στο ίδιο μέσο.