Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε μάρτυρας-κλειδί - Καταθέτει ταξιτζής |

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, όσον αφορά στο τροχαίο στη Βουλή, καθώς βρέθηκε μάρτυρας-κλειδί.

Ο λόγος για οδηγό ταξί, ο οποίος κινείτο ακριβώς δίπλα από τον μοτοσικλετιστή, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, τη στιγμή που όχημα της Διεύθυνσης Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. χτύπησε τη μοτοσικλέτα.

Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα έκανε δημοσίως έκκληση να βρεθεί ο εν λόγω οδηγός ταξί, προκειμένου να καταθέσει στις όσα είδε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και θα δώσει αύριο κατάθεση στους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας.

Ταυτόχρονα, εξετάζονται βίντεο που απεικονίζουν καρέ-καρέ πώς έγινε το τροχαίο.

Κατάθεση στην αστυνομία έδωσε χθες ο διανομέας φαγητού που εμφανίζεται σε βίντεο να μιλάει με τροχονόμο και να του λέει ότι είδε το περιστατικό και είδε τον μοτοσικλετιστή να περνάει νόμιμα με πράσινο το φανάρι που βρίσκεται στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ακαδημίας.

Σχετικά με τη συμπεριφορά του τροχονόμου, που εμφανίζεται να έχει φραστικό επεισόδιο με τον διανομέα, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει κατά πόσο πρέπει ή όχι να διαταχθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Η συμπεριφορά του καταδικάζεται από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Επίσης, διευκρινίζεται ότι δεν είναι μόνο ότι ο τροχονόμος μίλησε απρεπώς στον διανομέα αλλά και ότι δεν κράτησε τα στοιχεία του για να δώσει κατάθεση ως αυτόπτης μάρτυρας.