Τροχαίο στην Κρήτη: «Πληγή» ο βόρειος οδικός άξονας μετά το δυστύχημα του ζευγαριού (vid)

Συγκλονίζει το τροχαίο που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου ένας 42χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ η σύζυγός του έμεινε για μέρες αβοήθητη, δίπλα στη σορό του συζύγου της.

Φίλος του 42χρονου, ο οποίος μάλιστα ήταν και εκείνος που εντόπισε το άτυχο ζευγάρι μέσα στους θάμνους, στο χαντάκι, όπου βρέθηκε νεκρός ο άνδρας και λίγα μέτρα πιο κάτω η σύζυγός του, στην περιοχή Μπαλί στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA, ο φίλος του ζευγαριού, ο ίδιος ανησύχησε όταν ο φίλος του δεν είχε δώσει σημεία ζωής – και μην έχοντας εμφανιστεί ούτε στη δουλειά του – και έσπευσε να τον αναζητήσει μαζί με ένα ακόμη άτομο.

Αυτό που τού κίνησε τις υποψίες ήταν κάποιες σπασμένες μπάρες στην άκρη του δρόμου.

«Είδα κάποια θραύσματα στην άκρη του οδοστρώματος. Κατέβηκα λίγο, βλέπω κάτι που φαινόταν σαν εξάτμιση. Κατεβαίνω λίγο παρακάτω, βλέπω κάτι που φαινόταν σαν ρόδα. Εκεί πήρα κατευθείαν την αστυνομία τηλέφωνο. Μόλις κατέβηκα είδα ήταν η μηχανή του φίλου μου» είπε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι επέβαινε σε μηχανή. Η σύζυγος του 42χρονου έμεινε για πάνω από 100 ώρες δίπλα στη σορό του άτυχου μοτοσικλετιστή. Η ίδια νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές και σωματικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: