Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Νέα Υόρκη, καθώς άντρας έτρεξε και έσπρωξε μια γυναίκα στις γραμμές του μετρό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον σταθμό της Union Square κατά τις 8:30 το πρωί της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου. Η γυναίκα φορούσε ακουστικά και προσγειώθηκε ευτυχώς ανάμεσα στις δύο γραμμές, γλιτώνοντας έτσι τα χειρότερα.

Οι αυτόπτες δήλωσαν πως καθόταν απλώς στην αποβάθρα και περίμενε το τρένο. Ο άντρας την προσέγγισε κάποια στιγμή, φαινόταν όμως σαν να μιλούσε στον εαυτό του.

Κατόπιν στάθηκε πίσω της και περίμενε την κατάλληλη στιγμή, να δει δηλαδή το τρένο να προσεγγίζει τον σταθμό, ώστε να τρέξει και να τη σπρώξει στις γραμμές.

«Είναι απίστευτο αυτό που έγινε. Τον βλέπουμε να περιμένει, να υπολογίζει πότε θα πλησιάσει το τρένο στον σταθμό και την κατάλληλη στιγμή να σπρώχνει το θύμα στις γραμμές», είπε η επικεφαλής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Kathleen O’Reilly.

«Έπεσε, ευτυχώς για κείνη, στο κενό μεταξύ των γραμμών και με τη χάρη του Θεού υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα», κατέληξε η O’Reilly.

Ο άντρας συνελήφθη επιτόπου και αναγνωρίστηκε ως τον Αντιτία Βελουμαπάτι, ο οποίος έχει ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων και πλέον κατηγορείται πια για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ αυτών και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και ευτυχώς γλύτωσε με μικροτραύματα και μελανιές.