ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σκηνές τρόμου στην Μαλαισία, όπου ένας κροκόδειλος έφαγε ζωντανό ένα 14χρονο αγόρι.

Ο Ρίκι Γκάνια εθεάθη για τελευταία φορά να συλλέγει σαλιγκάρια στην όχθη του ποταμού στο Κουτσίνγ της Μαλαισίας, την Παρασκευή (31/07), όταν ένας κροκόδειλος, τον άρπαξε από τα πόδια και τον τράβηξε μέσα στο νερό.

The spot near where the boy was pulled underwater and eaten alive

Η θεία του αγοριού, που είδε την τρομακτική επίθεση, φώναζε για βοήθεια και επιτόπου έφτασαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.  Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν ένα κοτόπουλο ως δόλωμα για να δελεάσουν τον κροκόδειλο μήκους 4,5 μέτρων, ώστε να βγει από το νερό.

Gruesome footage shows the croc being sliced open

Χρειάστηκε όμως να περάσουν 3 μέρες μέχρι και σήμερα, ώστε να εντοπίσουν και να αιχμαλωτίσουν το ερπετό. ώστε να ανακτήσουν το πτώμα του εφήβου. 

After being caught some three days after attacking the boy, the crocodile is hauled onto the riverbank

Ένας αξιωματικός από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και Διάσωσης της πόλης Σαραβάκ είπε στα τοπικά δίκτυα: «Στις 9:15 π.μ. περίπου, ο κροκόδειλος έπιασε το δόλωμα, ένα κοτόπουλο προσκολλημένο σε ένα γάντζο που έβαλε μια ομάδα μας, σε σημείο περίπου 5 χλμ μακριά από το σημείο όπου είδαν για τελευταία φορά το αγόρι».

Μόλις έγινε αυτό, αναγκάστηκαν να σκοτώσουν τον κροκόδειλο και να του ανοίξουν το στομάχι, οπού εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα σκισμένα ρούχα του έφηβου καθώς και το διαμελισμένο κορμί του.

The remains which were pulled from inside the crocodiles stomach

«Δυστυχώς, υπήρχαν ανθρώπινα λείψανα μέσα του και αυτά ταυτοποιήθηκαν ότι ανήκουν στον αγνοούμενο έφηβο», συμπλήρωσε ο αξιωματούχος.

Το κομμένο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματος του αγοριού, βρέθηκαν αργότερα σε κοντινή απόσταση από το σημείο που έπιασαν τον κροκόδειλο. Τα λείψανα του αγοριού μεταφέρθηκαν στο σπίτι όπου μένει η οικογένεια του παιδιού και αύριο θα γίνει η κηδεία του.

A family member sits by a shrine devoted to Ricky Ganya

Τον Ιούνιο ένας κροκόδειλος έφαγε επίσης μια 45χρονη γυναίκα ενώ εκείνη ψάρευε σε ποταμό στα βόρεια της Μαλαισίας.

Πηγή: The Sun