Τσιμτσιλή: Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς να εμβολιαστούν και άσε τα παιδάκια

Σήμερα το πρωί στην στην τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» συζητήθηκε το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν πριν από τη νέα σχολική χρονιά οι εμβολιασμοί στα παιδιά ηλικίας 12 με 15 ετών.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που δηλώνει υπέρ των εμβολιασμών, εξέφρασε τις αμφιβολίες της με το αν και κατά πόσο θα είναι καλό αυτό για τα παιδιά. Γι’ αυτόν τον λόγο μίλησε με την παιδίατρο των παιδιών της που της επιβεβαίωσε ότι «τα παιδιά πρέπει να είναι τα τελευταία που θα εμβολιαστούν».

«Χθες ήμουν σε ένα τραπέζι με πέντε μαμάδες ίδιας ηλικίας με εμένα και ήμασταν στην ίδια λογική. Όλες οι μαμάδες είναι ή εμβολιασμένες ή με κανονισμένο ραντεβού σε λίγες μέρες, όπως εγώ. Δεν είμαστε κατά του εμβολιασμού», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Στην συνέχεια όμως η τόνοι αυξήθηκαν μεταξύ εκείνης και του Δήμου Βερύκιου που της είπε ότι «το Υπουργείο Υγείας θα πει “ναι” στον εμβολιασμό των παιδιών», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να του απαντάει: «Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, τους ανθρώπους που δουλεύουν στον τουρισμό και έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο και άσε τα παιδάκια 12 ετών που αναπτύσσονται, είναι στην προ-εφηβεία και έχουν τις ορμόνες τους. Ας εμβολιαστούμε όλοι οι υπόλοιποι».