Τύχη βουνό: Έκανε τατουάζ το όνομα του φίλου της και μετά από λίγες μέρες τη χώρισε | 19822096 0 0 820 615 1920x0 80 0 0 864a4fa9f4a3bbf5b7ddf58b0c977d82 scaled

Το τεράστιο Alexander που κοσμεί όλη την πλάτη της, δεν το έχει μετανιώσει η Άσλιν, έναν χρόνο μετά…

Το τατουάζ είναι μια σοβαρή απόφαση, θέλει μπόλικη σκέψη και είναι κάτι πολύ προσωπικό. Η Άσλιν Γκρέις δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά. Ίσα-ίσα έκανε αυτό που «απαγορεύεται» στον άγραφο νόμο των tattoo. Πήγε και «κτύπησε» κατά μήκος της ραχοκοκαλιάς της το όνομα του συντρόφου της. Μόνο που αυτός μία εβδομάδα αργότερα τη χώρισε και πλέον έχει ένα τεράστιο Alexander στην πλάτη της χωρίς τον… Alexander.

Το ανέβασε στο ΤικΤοκ και έχει 6 εκατομμύρια views αλλά και 3.000 μηνύματα. Σε ένα από αυτά της γράφει κάποιος: «Αυτή θα είναι σίγουρα μια άβολη στιγμή για τον επόμενο τύπο», ενώ μια κοπέλα ανέφερε: «Γι’ αυτό δεν κάνω ποτέ τατουάζ για κανέναν».

Η Άσλιν αποκάλυψε μάλιστα πως η μητέρα του, της στέλνει μηνύματα για να βεβαιωθεί πως δεν το έχει καλύψει ακόμα.

Στα σχόλια μπορεί να εντοπίσει κανείς και λίγο χιούμορ, όπως ενός χρήστη που της έγραψε: «Τουλάχιστον αφήνεις… πίσω σου τον πρώην σου», ενώ κάποιος άλλος, το πήγε λίγο πιο σοβαρά γράφοντας: «Ο καλλιτέχνης τατουάζ που το έκανε αυτό, πρέπει να μπει σε ομοσπονδιακή φυλακή».

Η Άσλιν πάντως δεν μετανιώνει σχεδόν ένα χρόνο μετά και λέει πως δεν έχει κάποια ιδέα για να το καλύψει ή να βρει κάποιον tattoo artist!

Πηγή: gazzetta.gr